Başından Geçen Anneler Yardımm !

127 görüntüleme
Özlem

Özlem

27 Şubat 2026 11:28
Biberonu istemiyor sıvı veremiyorum bebeğim kabız oldu hiç bi şekilde biberonu istemiyor başka biberon yada yapabileceğim başka bişi biliyor musunuz ??
H

Hülya A. ..

27 Şubat 2026 11:29
Evet biberon değiştirin ve mamayı da değiştirmeyi deneyin belki biberon değil mamayı istemiyordur denediniz mi
S

Sümeyra

27 Şubat 2026 11:31
Biberonu değiştirmeyi deneyin olmazsa ayı uygunsa pipetli bir suluk tarzı bir şey edinin ara ara biberon teklif edin geri alıyor merak etmeyin
Özlem

Özlem

27 Şubat 2026 11:33
Tek mama değil biberonu sadece issırıyor . Bence biberonu istemiyor içinde ne olursa olsun istemiyor.
Özlem

Özlem

27 Şubat 2026 11:35

Sümeyra

Biberonu değiştirmeyi deneyin olmazsa ayı uygunsa pipetli bir suluk tarzı bir şey edinin ara ara biberon teklif edin geri alıyor merak etmeyin

Alıştırma bardakları var onları mı denesem diyorum. Yedi buçuk aylık bebeğim. Biberonu da değiştirebilirim
K

Kübra E.

27 Şubat 2026 12:54
Dişi çıkıyor olabilir ısırıyosa kaşınmaya öncelik verdiği için çekmiyor olabilir. Eğer böyle bir ihtimaliniz varsa kaşıntıyı önleyerek ardından biberon deneyebilirsiniz. Sorununuz çekmek istememeyse kaşık biberon deneyebilirsiniz
Özlem

Özlem

27 Şubat 2026 13:00

Hülya Akhan

Evet biberon değiştirin ve mamayı da değiştirmeyi deneyin belki biberon değil mamayı istemiyordur denediniz mi

Biberonda mama tek değil hiçbir şey istemiyorum su bile belki biberonu sevmiyordur bilemiyorum.
S

Sümeyra

27 Şubat 2026 15:52

Özlem

Alıştırma bardakları var onları mı denesem diyorum. Yedi buçuk aylık bebeğim. Biberonu da değiştirebilirim

Ben alıştırma bardağı ile çorba verdiğimi hatırlıyorum aç kalmasın diye sonrasında biberonu aldı bir süre bu şekilde reddetme oluyor
Özlem

Özlem

27 Şubat 2026 23:34

Hülya Akhan

Yeni alıştırma bardağı aldım biraz su içerebildim . İnşallah bunu sever ya .

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir