Başına Gelen Var mı ?

137 görüntüleme
N

Neslihan Ö.

14 Ağustos 2025 17:08
Kızım 2 ay 11 günlük bu zamana kadar kakasını her gün yapıyodu rengi kıvamı normal ama 3 gündür kakasını yapamadı gaz çıkarıyo ama kaka yok emiyo ve mama içiyo kesik ve ya sulu şekilde kustuğu için mi acaba kakasını yapamadı kulak çöpüyle yağla uyardık poposunu ama sonuç alamadık bi de kakası varmış gibi ıkınmıyoda anlayamadım
Ayşenur E. .

Ayşenur E. ..

14 Ağustos 2025 17:16
Merhaba bazen yenidoğanlar da 9-10 gün kaka yapmamalarını normal karşılanıyor. Eğer çok daha uzun sürerse dr ile görüşün. Ya da sağlık ocağında ki sizinle ilgilenen hemşire ile görüşün yardımcı olacaklardır.
N

Neslihan Ö.

14 Ağustos 2025 17:18
Benimki 2 aylık yeni doğan değil ama
H

Hanife G.

14 Ağustos 2025 17:23
Anne sütü alan bebeklerde 1 haftaya kadar normal diyor doktorlar. Karnında sertlik yoksa ve gaz çıkarıyosa normal diye biliyorum. Probiyotik damlası varsa kullanabilirsiniz
B

Binnur Ö. ..

14 Ağustos 2025 17:29
Anne sütü alan bebeklerde 7 güne kadar normal kaka yapmamasi huzurluysa gaz çıkarıyorsa sorun yok. bence poposunu biseyle uyarmayin oradaki kasların gelişmesi gerekir 7 günü geçerse doktorunuzla görüşün
Gülşah E.

Gülşah E.

14 Ağustos 2025 17:31
Aynı durum benim bebeğimde de vardı üç gün sürdü ve henüz 1.5 aylık dr umuz kendiliğinden geçeceğini bu aylarda bebeklerde görüldüğünü söyledi gaz çıkarmaya özen gösterin kendisi yapar dedi şu an daha iyi sıkıntı yok
S

Saziye G.

14 Ağustos 2025 17:48
10 güne kadar normal sonrasında doktora gitmelisiniz
N

Neslihan Ö.

14 Ağustos 2025 18:28
Teşekkür ediyorum yorumlarınız için 🩷

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir