Başı Genelde Sağ Tarafta Tutmak İstiyor
96 görüntüleme
E
Ezgi G.
4 Aralık 2025 18:40
bebeğim başını genelde sağ tarafa daha fazla döndürüyor sol tarafa biraz daha az döndürüyor, daha 2.5 aylık acaba geçer mi arada böyle bir şey yaşayan oldu mu ?? uyurken sağa yatırıyor, sola zorluyorum ama istemiyor
Z
Zeynep Ç. D.
4 Aralık 2025 18:47
Biz de hep sol tarafa döndürme vardı hatta aynı şekilde sol eli daha sıkı bir yumruktu.2. Ay kontrolünde bu şekildeydi doktorumuz sağ tarafa çalıştırın dedi. Sağ tarafından konuştuk etkinlikleri sağdan yaptık. Şu an 3. Aydayız her şey normal iki tarafa eşit dönüyor
B
Burcu B. Ö.
4 Aralık 2025 18:49
Geçer bence bizimki de öyleydi görenler fizik tedaviyi gidin falan dedi ama ben biraz yatışını ona göre yaptım bi de bakmadığıtarafa ilgi çekici şeyler koydum baksın diye düzeldi bizimde aynı aylarda olmuştu üzülmeyin 🙏
E
Ezgi G.
4 Aralık 2025 19:01
çok teşekkür ederim bende mümkün olduğunca sola döndürmeye çalışıyorum şuanda ama pek istekli değil , uyurken sol pozisyonda tutmaya çalışıyorum, acaba baş kontrolü arttıkça kendi kendine düzelir mi
S
Seval Y.
4 Aralık 2025 19:20
Bende yaşıyorum aynı durumu. Yeni 3 aylık oldu. Bir kaç haftadır sol tarafında oynatiyorum oyuncaklarını ve oyunlarini. Uyurkende fark ettikçe düzeltmeye çalışıyorum.
E
Ezgi G.
4 Aralık 2025 19:23
sağa döndürdüğü kadar sola döndüremiyor endişelendim bu yüzden, sanırım sağı çalıştırdığı için ordaki kaslar güçlendi sol güçsüz kaldı, kendiliğinden geçer mi bilmiyorum
B
Burcu B. Ö.
4 Aralık 2025 19:46
O tarafa bakacak şekilde oynatın düzelir bence yani kendi tecrübeme göre söylüyorum fizik doktoruna da götürebilirsiniz
E
Eda S.
4 Aralık 2025 19:57
Bende Tortikolis ten şüphelenmiştim bu yüzden doktor a gittik baktılar sorun çıkmadı çok şükür alışkanlıktan yapıyormuş. Gündüz uykularını gözetimim altında döndürmediği tarafa doğru yatırıyorum uyanıkken ilgisini çekecek şeyler gösterip o taraftan konuşmaya çalışıyorum.
K
Kübra E.
4 Aralık 2025 20:02
Bize de 3 aylık bebeğim sağ tarafta tortikolis başlangıcı dediler fizik tedavi önerdiler ama bende evde kendim yapıyorum masaj ve boyun hareketleri baya düzeldi. Youtubeda videolar var ordan bakabilirsiniz