Baş Terlemesi
154 görüntüleme

Buse Ç.
14 Mayıs 2026 14:16
Merhabalar,
Benim bebeğim 5 aylık. Son zamanlarda emerken özellikle ve uyurken başı su içinde kalıyor. Ter içinde uyanıyor. Yanaklarının etrafında da geçmeyen sivilcemsi kırmızı noktalar var. Bu durumu yaşayanlarin önerilerini rica ediyorum.
Benim bebeğim 5 aylık. Son zamanlarda emerken özellikle ve uyurken başı su içinde kalıyor. Ter içinde uyanıyor. Yanaklarının etrafında da geçmeyen sivilcemsi kırmızı noktalar var. Bu durumu yaşayanlarin önerilerini rica ediyorum.
A
Ayşe H. B.
14 Mayıs 2026 14:22
Sıcaktan olabiliyor benim bebeğimde de aymı şeyler var. Ten tene temas ediyoruz emzirirken.

Selcan Y.
Premium Üye
14 Mayıs 2026 15:09
Benim bebeğimde 5 aylık, emerken kafasından çok terliyor. Havalar iyice sıcakladı ondan olabilir.
Sivilcemsi kırmızı noktalar dediğiniz iltihaplı gibiyse doktora görünmenizi öneririm ama sadece kırmızı noktaysa terlediği için isilik gibi oluyor, bizde de aynı durum var ben sudokrem kullanıyorum geçiriyor.
Sivilcemsi kırmızı noktalar dediğiniz iltihaplı gibiyse doktora görünmenizi öneririm ama sadece kırmızı noktaysa terlediği için isilik gibi oluyor, bizde de aynı durum var ben sudokrem kullanıyorum geçiriyor.
R
Rabia D.
Premium Üye
14 Mayıs 2026 15:38
Emerken yoruluyorlar ısınıyorlar ve terliyorlar sonra o ter isilik yapıyor bi şey olmaz
Yükleniyor...