Baş Çevresi Persintil Hk

136 görüntüleme
Meryem G. .

Meryem G. ..

10 Temmuz 2026 20:58
Bebeğim 1 yaşında. Bas ölçümü 45.5 boy 75 kilo 10.7

araştırdığımda bas çevresi ortalamın 1-2 cm altında ama ama sınır da değil şuanlık dediler. Görünüm olarak da büyük bile duruyor aslında Böyle bi durum yaşayan normale dönen yada teşhis alan oldu mu?
Tay

Tay

10 Temmuz 2026 21:39
Yaş 2 baş çevresi 46 buçuk diye hatırlıyorum boy 87 kilo 12
Göktenur B.

Göktenur B.

10 Temmuz 2026 21:44
Bizde 10.5 aylıkken çocuk doktoruna gittik boyu 73.5 kilomuz 9700 baş çevremiz de 44.5 cm çıktı aynı şekilde doktor bizede biraz küçük takip edelim dedi açıkçası biranda şaşırdım çünkü sağlık ocağına düzenli kontrole gidiyoruz orda böyle bişey söylenmeyince hâliyle sağlık ocağında ki ebemizlede görüştüm o bi sıkıntı görmedi kendi prenstelinde ilerlediğini söyledi bazen ölçümler oynayabiliyor başka bı doktor görüşü alabilirsiniz dedi
Meryem G. .

Meryem G. ..

10 Temmuz 2026 21:46
Göktenur Bektaş
Bizde 10.5 aylıkken çocuk doktoruna gittik boyu 73.5 kilomuz 9700 baş çevremiz de 44.5 cm çıktı aynı şekilde doktor bizede biraz küçük takip edelim dedi açıkçası biranda şaşırdım çünkü sağlık ocağına düzenli kontrole gidiyoruz orda böyle bişey söylenmeyince hâliyle sağlık ocağında ki ebemizlede görüştüm o bi sıkıntı görmedi kendi prenstelinde ilerlediğini söyledi bazen ölçümler oynayabiliyor başka bı doktor görüşü alabilirsiniz dedi
Merhaba sanırım oğlumun kilodan ötürü küçük görüldü. Doğduğundan beri kilolu bi bebek kiloya göre küçük kaldı sanırım bilmiyorum araştırınca da insan kafaya takıyor ya.. teşekkür ederim ☺️
Meryem G. .

Meryem G. ..

10 Temmuz 2026 21:46
Tay
Yaş 2 baş çevresi 46 buçuk diye hatırlıyorum boy 87 kilo 12
Sanırım bir yaştan sonra daha yavaş büyüyor , bilemedim. Sağlıklı olsunlar da.🙂
Tay

Tay

10 Temmuz 2026 22:13
Aynen evet benim oğluma baktığımda minyon derler ya o tarz çocuk
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir