Bas Cevresi Kucuklugu

98 görüntüleme
S

Sedef E.

21 Aralık 2025 15:35
Kizim 17 aylik 11kilo boy 83 bas cevresi 45 cm bas cevresi cok alt sinirdaymis bizim gibi bu duurmda olan var mi acaba ?
A

Ayşe Ö. ..

27 Aralık 2025 16:42
Merhaba benim oğlum 18 aylık ve bas çevresi 45cm , doğduğunda 33cmdi hep küçük olduğu icin takip edildi son aylarda büyümemis once cocuk gelişimine yönlendirildik bir problem yok dendi. Sonrasında çocuk nörolojiye gittik 3 ay sonra gelin tekrar bakalım gerekirseemar çekilecek dendi. Bebeğinizin genel gelisimi nasil ? Ben bir sorun yoktur diye düşünüp dua ediyorum. Benim de babasının da kafası küçük biz ona yormak istiyoruz
S

Sedef E.

27 Aralık 2025 20:58
Merhaba cevap verdiginiz icin tesekkurler 😊 cocuk norolojiye en son 9 aylikklen gitmistik desteksiz oturamiyor vs diye o zmaan cekilmisti emar ve hicbir sorun cikmamisti
K

Kübra

27 Aralık 2025 21:26
Bizim bıngıldağımız 4 aylıkken kapanmıştı ve baş çevresi küçük olduğu için çocuk nörolojisine gidiyoruz 1 yaşına kadar sürekli gittik herhangi bir sorun var mı diye şuanda da her6 ayda bir gidiyoruz 18 aylık çok şükür herhangi bir problemimiz yok ama takipteyiz emar ve tıbbi genetik istendi yeni bizden küçükken hemen radyasyona maruz kalmasın diye
18 aylık 43 cm baş çevresi kilomuzda 9. Ama gayet sağlıklı kızım çok demem o ki eğer ki doktorunuz kötü birşey demedi ise kokmayın içinizi ferah tutun sizde zaten çocuğunuzun gelişimi takip ediyorsunuzdur sizlerinde dediğiniz gibi baş çevreniz küçükse olabilir çünkü genetikte olabiliyormuş
S

Sedef E.

29 Aralık 2025 11:37
Icimi rahatlattinizcok tesekkurler biz tibbi genetik test yaptiirmistik cok sukur birsey cikmamisti

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir