Baş Çevresi Gelişmiyor Dendi?
139 görüntüleme

Eda G.
10 Mart 2026 10:17
Erkek bebek 15.mart.2025, normal doğum ile 3.300gr 51cm, baş çevresi 36cm, olarak doğdu suan neredeyse 1 yaşında dün yapılan ölçümde, 10.5gr 75cm boy, baş çevresi 44cm yasitlarina göre geride denildi. Endişelenmeli miyim? Norolojiye götürmeli miyim?
Yürüyor, gülüyor, iletişimi çok iyi, 10u gecik başkaları tarafından da anlaşılan kelimesi var 2heceli kelimesi dahil, baybay yapıyor, gel, gidelim, kalkar mısın denilince anlıyor, gel kalk diyor ? Çok endişelendim yardım
Yürüyor, gülüyor, iletişimi çok iyi, 10u gecik başkaları tarafından da anlaşılan kelimesi var 2heceli kelimesi dahil, baybay yapıyor, gel, gidelim, kalkar mısın denilince anlıyor, gel kalk diyor ? Çok endişelendim yardım
A
Arzu.G
10 Mart 2026 10:30
Merhaba, 1 yaşına kadar olan ölçümleri nasıldı ? Bıngıldak ne zaman kapandı?Yaşına girdikten sonra baş çevresi milim milim büyüyor aynı hızda bir büyüme olmuyor .doğru ölçüm yapıldığından da eminseniz gösterin tabii ki norolojiye ama anlattiklariniza göre normal diyecektir sizin ve eşinizin baş ölçümü de küçükse genetiktir zaten
T
Tuğba B. ..
10 Mart 2026 10:57
Dr tabiki gösterin içiniz rahatlasın ama genetikde olabilir sizin veya eşinizin kafası küçükse . Bıngıldak ne zaman kapandı
Yükleniyor...