Baş Çevresi
96 görüntüleme
B
Bahar
16 Temmuz 2026 15:41
40 haftalık ve 4060 gr doğan bir erkek bebeğim var. O zaman baş çevresi sanırım. 35 cm idi diye hatırlıyorum. Şimdi 8 ay 17 günlük ve 2 hafta falan önce muayene de 9600 gr kilo 73 boy ve 43.2 baş çevresi çıktı ve başı küçük dendi. Beyin Mr istendi. Bu konuda bilgisi olan var mı ?şimdiden teşekkür ederim
E
Eda D.
16 Temmuz 2026 16:30
Kendinizde ölçüm yapın başka yerde de ölçtürün bence aynı gün 4 doktor ölçmüştü hepsi birbirinden farklıydı bizde

Zehra B. Ö.
Premium Üye
16 Temmuz 2026 17:53
Benim kızım şuan 9 buçuk aylık doğduğu zaman 34 cmdi baş çevresi şuanda 42 ölçüler düşük persentil dendi sadece ne sıkıntı olabiliyormuş acaba
Gelişim açısından gayet normal davranışları ama
G
Gülcan Ş.
16 Temmuz 2026 20:57
Benim kızım da baş gelişi küçük denildi suan 13 aylık 43 cm 2400 gram doğdu aslında ben ve eşim de minyon insanlarız nöroloji takipliyiz nörolog doktorumuz sorun yaratmadı ama geçen acillik olup gözetim altındaydık nörolog doktoru geldi farklı biriydi tabi kızıma hafif mikrosefali var dedi zaten bu zayıflık ve epilepsi hastası olduğu için genetik test vermıstık onun sonucunu bekliyoruz inşallah birsey çıkmaz doktorlar her zaman en kötü ihtimali söylerler
B
Bahar
16 Temmuz 2026 21:59
Benim kızım şuan 9 buçuk aylık doğduğu zaman 34 cmdi baş çevresi şuanda 42 ölçüler düşük persentil dendi sadece ne sıkıntı olabiliyormuş acaba
Yükleniyor...