Baş Çevresi

102 görüntüleme
A

Aslı

5 Ocak 2026 07:34
bebeğim 4 aylık geçen aydan beri baş çevresi aynı kalmış bu durumu yaşayan var mı sorun teşkil eder mi
E

Elifnur Ç. ..

5 Ocak 2026 08:05
Takip edilmesi gerekir bizim de olmuştu aynı dönemde sonrasında birden sıçrama yaşadı. Doktorumuz ve ebemiz takip edeceğiz sadece dedi eğer devam ederse k zaman konuşuruz diyerek beni rahatlatmaya çalışmışlardı ve bazı bebekler eğer minikse genetik olarak da baş çevreleri bazen sabit kalabiliyormuş benim bebeğim minicik doğdu kafası yok kadardı neredeyse benimde kafam öyle demem o ki kendinize dert etmeyin demesi ne kadar kolay olsa da sizi anlıyorum kendinize ve bebeğinize bakın muhakkak genetik olarak alır.
Ö

Özlem T. K.

7 Ocak 2026 19:48
3 ay hiç gelişme göstermediği zaman takip istiyorlar diye biliyorum. Şöyle de bir şey var ay ay gelişim farklılık gösterir. Bir sonraki ay kafa çapında gelişme olacaktır. İlk 6 ay kafa çapı büyüyor 6.aydan sonra büyüme hızı yavaşlayıp nörolojik işlevler hızlanır. Bizim doktorumuz önemli ola nörolojik gelişmeler demişti yani bebeğiniz ayına uygun olarak yapmasın gerekenleri yapabiliyorsa sorun etmeyin.
A

Aslı

7 Ocak 2026 20:08
çok teşekkür ederim🙏🏼

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir