Baş Bölgesinde Hemanjiom
244 görüntüleme
C
Cansu Y. ..
30 Mayıs 2026 18:08
Merhaba 2 aylık bebeğimin başında hemanjiom mevcut. Doktor locoderm ve timosol damla verdi ancak 1 hafta kullanmamıza rağmen geçmedi. Ne yapmam veya yapmamam gerekiyor? Nasıl geçer ?
E
Esmanur E.
Premium Üye
30 Mayıs 2026 18:14
Benim de bebeğimin elinde var 5 kg olunca diderale başlayacaz doktoru timosolun etki etmediğini söyledi
C
Cansu Y. ..
30 Mayıs 2026 18:29
Çok geçmiş olsun. İstanbul veya Kocaelinde iseniz Doktorunuz kim acaba sakıncası yoksa öğrenebilir miyim?
B
Burcu000
30 Mayıs 2026 18:51
Bizimde kafasında var doktorumuz zararsız dedi kendi kendine kayboluyor
C
Cansu Y. ..
30 Mayıs 2026 19:09
Benim de bebeğimin elinde var 5 kg olunca diderale başlayacaz doktoru timosolun etki etmediğini söyledi
C
Cansu Y. ..
30 Mayıs 2026 19:09
Bizimde kafasında var doktorumuz zararsız dedi kendi kendine kayboluyor
E
Esmanur E.
Premium Üye
30 Mayıs 2026 20:56
Çok geçmiş olsun İstanbul veya Kocaeli ndeyseniz doktorunuz kim acaba sakıncası yoksa öğrenebilir miyim
E
Esmanur E.
Premium Üye
30 Mayıs 2026 20:57
Bizimki 1 aydır duruyor kendi kendine büyüdü
C
Cansu Y. ..
30 Mayıs 2026 21:45
Öyle evreleei var büyür durur küçülür biter diyorşar ama el kritik onun için ilaca başlayacak
E
Esmanur E.
Premium Üye
31 Mayıs 2026 02:17
Peki hemanjiom tanısını ultrason ile mi koydu acaba
C
Cansu Y. ..
31 Mayıs 2026 11:27
Hayır zaten tipik özellikleri taşıyor üstüne bastırınca beyazlama kabarıklığı rengi vs belli ama ultrasında çekildi tabi karaciğerde sıkıntı var mı diye
H
Hatice Ö.
31 Mayıs 2026 11:53
Benim ikiz kızlarımın birinin sağ elinde diğerinin kafasında saçlı deri içinde vardı en risklisi saçlı deride olmasıdır dedi doktorumuz karaciğer USG ve beyin MR önerildi, USG çektirdim fakat MR için anestezi vermek istemediğim için çektirmedim başka bir doktora gittim ve bıngıldak kapanmadığı sürece USG ile bakılabilir dedi ve baktırdım sıkıntı yoktu, 1 yaşına geldiklerinde ikisinin hemanjiyomu da büyüdü şu an 22 aylıklar ve hiçbir şey kullanmadan küçüldüler ve geçmek üzereler, doktorumuz bize de isterseniz timosol damla var kullanabilirsiniz ama kullanmazsanız da kendiliğinden geçer dedi, ama ben kullanmadım
E
Esmanur E.
Premium Üye
31 Mayıs 2026 18:31
Benim ikiz kızlarımın birinin sağ elinde diğerinin kafasında saçlı deri içinde vardı en risklisi saçlı deride olmasıdır dedi doktorumuz karaciğer USG ve beyin MR önerildi, USG çektirdim fakat MR için anestezi vermek istemediğim için çektirmedim başka bir doktora gittim ve bıngıldak kapanmadığı sürece USG ile bakılabilir dedi ve baktırdım sıkıntı yoktu, 1 yaşına geldiklerinde ikisinin hemanjiyomu da büyüdü şu an 22 aylıklar ve hiçbir şey kullanmadan küçüldüler ve geçmek üzereler, doktorumuz bize de isterseniz timosol damla var kullanabilirsiniz ama kullanmazsanız da kendiliğinden geçer dedi, ama ben kullanmadım
C
Cansu Y. ..
31 Mayıs 2026 19:11
H
Hatice Ö.
31 Mayıs 2026 21:40
bebeğimin eli böyle sizinki de bu kadar büyük müydü
H
Hatice Ö.
31 Mayıs 2026 21:43
Bizimkinin kafasındaki sanki bir yere vurmuş da şişmiş gibi. Sizinki de öyle mi acaba
C
Cansu Y. ..
1 Haziran 2026 12:30
Evet öyleydi 40 ı çıkmıştı belirmeye başladığında 1 yaşına geldiğinde hafif şişlik vardı ve dokunduğunda hissediliyordu ve rengi de daha kırmızı olmuştu, yaklaşık 0.5 cm di. Ama dediğim gibi şimdi 22 aylıklar ve geçti diyebilirim
Yükleniyor...