Banyo Kazası

418 görüntüleme
A

Ayşenur K.

1 Mayıs 2026 12:35
Kızım daha 4 aylık banyosunu yaparken başı musluğa değdi çok ağlamadı ama içim içimi kemiriyor gözlerinde sorun olurmu yaşayan varmı😔
Göktenur B.

Göktenur B.

1 Mayıs 2026 12:38
Sakin olun bebeğinizi takip edin değişik bı durum görürseniz doktora gidin oğlum 9 aylık yürümeye çalışıyor ne kadar yanında olsakta saniyelik arkamizi dönünce ayağa kalkıyor ve bazen düşüyor kafasını vuruyor sert bı sekilde vurmuyor yada bazen biseyleri kendi kafasına vurmaya çalışıyor bu her bebekte oluyor biseyleri keşfetmeye çalışıyorlar zaten canı acısa çok ağlar merak etmeyin
A

Ayşenur K.

1 Mayıs 2026 12:40
Göktenur Bektaş
Sakin olun bebeğinizi takip edin değişik bı durum görürseniz doktora gidin oğlum 9 aylık yürümeye çalışıyor ne kadar yanında olsakta saniyelik arkamizi dönünce ayağa kalkıyor ve bazen düşüyor kafasını vuruyor sert bı sekilde vurmuyor yada bazen biseyleri kendi kafasına vurmaya çalışıyor bu her bebekte oluyor biseyleri keşfetmeye çalışıyorlar zaten canı acısa çok ağlar merak etmeyin
Çok teşekkür ederim vicdan azabından öldüm bir şey olacak diye saatlerdir yemek yiyemedim işime su serptiniz minnettarım
Göktenur B.

Göktenur B.

1 Mayıs 2026 12:47
Ayşenur Kızıltaş
Çok teşekkür ederim vicdan azabından öldüm bir şey olacak diye saatlerdir yemek yiyemedim işime su serptiniz minnettarım
İnanın çok zor sizi anlıyorum iki çocuk annesiyim ne kadar çok dikkat etsekte malesef ufak kazalar oluyor hastaneye gitseniz bile bişey yapmıyorlar takip ediyorlarlar çok küçük oldukları için mr tomografi çekmek istemiyorlar gözlerini kontrol edin göz kayması uykusunun gelmesi veya kusma genelde çocuk kafasını biyere vurduğunda bunları takip etmek önemli içiniz ferah olsun olası ters durumda her zmaan doktora gitmek lazım
Afranur K.

Afranur K.

1 Mayıs 2026 12:51
Daha dün yataktan 2. Kez düştü kızm, ilk düşüşü de 4. Aydayken olmuştu. 7. Ayımızı kutlamak için bir daha düştük 😅 Yatak da 70 cm bu arada, parke yere düştü.

Siz sadece takip edin gözlerde kayma, fışkırır tarzda kusma, hareketlerinde zayıflama varsa eğer doktora öyle başvuru .

Kan oturması, şişme gibi durumlarda da başvurun ama yeşerme morarma normaldir bu arada.

Yani hepimizin başına öyle ya da böyle geliyor bu durumlar, siz tedirgin olmayın soğuk kanlılıkla takip edin bebeğiniz için emin olun daha faydalı olacaktır.
Selin E.

Selin E.

Premium Üye
1 Mayıs 2026 13:38
Kızım parke zemine düşmüştü ana kucağından ters düşüp. Panikle hastanede gittik bt çekildi bir şey çıkmadı ama bugün keşke takip etseydim diyorum çünkü çok radyasyon aldı yok yere. Biraz takip edin şüphelendiğiniz bir şey olursa götürün. Doktorum çocukların başlarında 4-5 cmlik sıvı bariyer var çoğunlukla bir şey olmuyor demişti.
A

Ayşenur K.

1 Mayıs 2026 13:43
Hanımlar ayrı ayrı teşekkür ederim o kadar rahatladım ki anlatamam size uyutmadım hemen masaj yaptım gözlemledim baktım keyfi yerinde öyle uyuttum iyiki size danıştım yoksa akşama ben hastanelik olacaktım sıkıntıdan selin hanım değerli bilginiz için ayrıca teşekkür ederim bu bilgiyi bilmem iyi oldu 💕
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir