Banyo

111 görüntüleme
E

Esma K.

28 Temmuz 2025 14:42
Bebeğim 4 aylık havalar sıcak olduğundan günde 2 kez yıkasam bir sabah bir akşam olmak üzere sıkıntı olur mu acaba ?
M

Mrv ..

28 Temmuz 2025 14:46
Valla ben bazen üç kez bile yıkıyorum şampuansız su tutuyorum hızlıca çünkü gerçekten çok sıcak biz bile kaç kere suya giriyoruz. Benimki de dört aylık
E

Esma K.

28 Temmuz 2025 14:50
Evett bizler de günde defalarca yıkanıyor dayanamıyoruz hasta olur diye korktum açıkcasıı sizde öyle bir durum oldu mu
E

Ezgi ..

28 Temmuz 2025 16:02
Benimde bebegim 4 aylik dediğiniz gibi sabah bi de öğleden sonra olmak üzere iki defa banyo yaptırıyorum birinde sabun kullanıyorum diğerinde kullanmadan sadece su ile yıkıyorum daha rahat ediyo sicak havalarda
D

Damla G. ..

28 Temmuz 2025 16:45
Benim bebeğim 50 günlük doktor bana günde iki defa yıka dedi siz hayli hayli yıkayın rahatlıkla 😀😀😀
E

Esma K.

28 Temmuz 2025 18:07
Peki en geç saat kaçta yıkayabiliriz acaba benim bebeğim gece uykusuna çok geç geçiyor nasıl yapmam gerekiyor bilemiyorum
M

Mrv ..

4 Ağustos 2025 18:38
Ben uykuya geçirmeden bir saat önce yıkıyorum sonra masaj emzirme derken uyku vakti geliyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir