Bana da Bir Fikir Verebilir Misiniz Anneler

84 görüntüleme
K

Kayık

9 Ocak 2026 21:55
Kızım 5 aylık şimdiye kadar uykusu hemen hemen düzenliydi en azından uyuyordu. 5 aylık oldu ne gündüz uykusu kaldı nede gece. Gündüz uykuya dalamıyor, uyuyor 5 dk geçmeden hemen uyanıyor sanki bişey varmış gibi korkarak uyanıyor. Bazen geri uyutabiliyorum ama bazen de uyumuyor ve uyku düzeni alt üst oldu. Geceleri emer sonra yatağına yatırınca uyurdu artık emmeyi de kabul etmiyor uykuya da geçemiyor çok ağlıyor gözlerini ovuşturmaktan bi hal oluyor ama uykuya geçemiyor. Sallayarak zorla uyutuyorum kucakta durmuyor ayakta durmuyor Diş ağrısı mıdır yoksa bi atak mı nedir ? Yaşayan, fikri olanlar var mı?
G

Gülcan Ş.

9 Ocak 2026 22:04
4 ay atak haftası var bu aylarda ama belkı başka problemı de olabilir dedıgınız gibi diş sancısı burun tıkanıklığı gaz karın ağrısı gibi
K

Kayık

9 Ocak 2026 22:06
Gaz sancısı olsa bütün uyku öncesi olmaz muhtemelen süregelen bişey diş olabilir mi bilmiyorum yada atak..yani bu ara hep böyle ne yapacağımı şaşırdım
A

Ayşenur G. ..

9 Ocak 2026 22:28
Büyük ihtimal diş sancısı. Diş etlerini kaşıyınca hoşuna gidiyorsa distir
B

Büşra K. A.

9 Ocak 2026 22:32
Merhaba benim kızım da 5 aylık son bir haftadır gece beslenmeye kalkmaya başladı 🫠 Gündüz uykusu yeterli gelmezse gece uykusu bozuluyor. Gece uyuyamazsa da gündüz uykusu… Tam bir kısır döngü. Bu ayda bebekler maksimum 2-2 buçuk saat aralıklarla uykuya gitmeli. Gündüz 2 uzun uyku 1 kısa şekerleme yapmalı. Toplam 3-4 saat uyumalı. Gündüz uykularını uzatmak için uyandığında hemen almak yerine 15-20 dakika uykuya geri götürmeyi deneyebilirsiniz. Bir de karartma perdesi edinebilirsiniz. Benim bilgilerim bu yönde, haftaya da uyku eğitimine başlayacağız başka çare bulamadım 🫠

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir