Balıkyağı Kullanımı
64 görüntüleme
Ş
Şükran K. ..
22 Temmuz 2025 19:04
1 yaş kontrolünde doktorumuz haftada 2 kere 2.5 ml kullanabilirsiniz dedi doz olarak yeterli mi her gün verilebilir mi? Aldığımız balıkyağını bebeğim hiç beğenmedi içmek istemiyor tadı güzel balıkyağı öneriniz var mı
F
Fatma S. ..
22 Temmuz 2025 19:30
Ben 3.5 yaşındaki kızıma möllers limon aromalı olanı aldım. Normalde hiçbirşey içmez ama bunda hiç sıkıntı yaşamadık. Bizim kullandığımızda 3-4 yaş için 2.5 ml yazıyor. Siz doktorun dediği gibi kullanın daha fazlası o yaş grubu için fazla gelir.
Ş
Şükran K. ..
22 Temmuz 2025 19:42
Ben de möllers limon aromalı aldım ama kıymetler kopuyo meyvesuyuna karıştırıp içirmeye çalışıyorum yoğun balık tadı ve kokusu geliyor. Möllersin diğer aromalarını denediniz mi onlar nasıl
F
Fatma S. ..
22 Temmuz 2025 21:42
Yok denemedim onları malesef

Esra D.
22 Temmuz 2025 21:55
Merhaba bizde möllers kullanıyoruz. Balı çok seviyor kızım bal kabına kaşığı sokar gibi yapıyorum aa bal diye veriyorum ağzına öyle anlık bi yüzünü bozuyor ama bu rutinde kullanıyoruz bzde :) 2.5 ml bzmde kullanım oranımız. 20 aylık kızım. Ayrıca alırken eczacımız şişe açıldıktan sonra 1 aylık kullanın sonra gerisini kullanmayın yeni şişe alın dedi güvendiğimz bi arkadaşımız da, ama bu konuda başka uyarı alan oldu mu doğru mudur

Esra D.
22 Temmuz 2025 21:56
Ayrıca en çok tercih edilenin tutti furutti aromalı olduğunu söyledi eczacımız onu aldık bizde.
Ş
Şükran K. ..
23 Temmuz 2025 21:43
Tavsiyenizi dikkate alacağım teşekkür ederim:) eczacınızın 1 ay kullanın demesine şaşırdım çünkü ürün üzerinde 3 ay sonra kullanmayın diye yazmışlar. 250 ml olan bendeki.
F
Fatma S. ..
24 Temmuz 2025 10:36
Bizdeki de öyle 3 ay boyunca kullanılıyor diye biliyorum bende öylede yapacağım.