Balıkyağı Kullanımı

64 görüntüleme
Ş

Şükran K. ..

22 Temmuz 2025 19:04
1 yaş kontrolünde doktorumuz haftada 2 kere 2.5 ml kullanabilirsiniz dedi doz olarak yeterli mi her gün verilebilir mi? Aldığımız balıkyağını bebeğim hiç beğenmedi içmek istemiyor tadı güzel balıkyağı öneriniz var mı
F

Fatma S. ..

22 Temmuz 2025 19:30
Ben 3.5 yaşındaki kızıma möllers limon aromalı olanı aldım. Normalde hiçbirşey içmez ama bunda hiç sıkıntı yaşamadık. Bizim kullandığımızda 3-4 yaş için 2.5 ml yazıyor. Siz doktorun dediği gibi kullanın daha fazlası o yaş grubu için fazla gelir.
Ş

Şükran K. ..

22 Temmuz 2025 19:42
Ben de möllers limon aromalı aldım ama kıymetler kopuyo meyvesuyuna karıştırıp içirmeye çalışıyorum yoğun balık tadı ve kokusu geliyor. Möllersin diğer aromalarını denediniz mi onlar nasıl
F

Fatma S. ..

22 Temmuz 2025 21:42
Yok denemedim onları malesef
Esra D.

Esra D.

22 Temmuz 2025 21:55
Merhaba bizde möllers kullanıyoruz. Balı çok seviyor kızım bal kabına kaşığı sokar gibi yapıyorum aa bal diye veriyorum ağzına öyle anlık bi yüzünü bozuyor ama bu rutinde kullanıyoruz bzde :) 2.5 ml bzmde kullanım oranımız. 20 aylık kızım. Ayrıca alırken eczacımız şişe açıldıktan sonra 1 aylık kullanın sonra gerisini kullanmayın yeni şişe alın dedi güvendiğimz bi arkadaşımız da, ama bu konuda başka uyarı alan oldu mu doğru mudur
Esra D.

Esra D.

22 Temmuz 2025 21:56
Ayrıca en çok tercih edilenin tutti furutti aromalı olduğunu söyledi eczacımız onu aldık bizde.
Ş

Şükran K. ..

23 Temmuz 2025 21:43
Tavsiyenizi dikkate alacağım teşekkür ederim:) eczacınızın 1 ay kullanın demesine şaşırdım çünkü ürün üzerinde 3 ay sonra kullanmayın diye yazmışlar. 250 ml olan bendeki.
F

Fatma S. ..

24 Temmuz 2025 10:36
Bizdeki de öyle 3 ay boyunca kullanılıyor diye biliyorum bende öylede yapacağım.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir