Balık Yağı İçiremiyorum!!

191 görüntüleme
E

Esra T.

15 Ağustos 2026 08:30
Kızlar merhaba, balık yağının tadı iğrenç ya benim bile midem bulanıyor kokusundan tadından ki normalde Balığın kendisini tüketmeyi çok severiz. Siz nasıl içirebiliyorsunuz??
T

Tuğba B. ..

15 Ağustos 2026 08:39
Hangi marka kullanıyorsunuz möllers tutti frutti aromaliyi çocuklar severek içiyor genellikle
E

Esra T.

15 Ağustos 2026 09:16
Orzax-ocean bendeki. Bebeğim de 17 aylık olmak üzere. Yemeklerden sonra 1 tatlı kaşığı demişti doktor ama imkansız ben bile içemiyorum 😒
T

Tuğba B. ..

15 Ağustos 2026 09:35
Esra Taylan
Orzax-ocean bendeki. Bebeğim de 17 aylık olmak üzere. Yemeklerden sonra 1 tatlı kaşığı demişti doktor ama imkansız ben bile içemiyorum 😒
Düm birisi yazmıştı çok kötü kokuyor diye. Kokusundan dolayı bebeğiniz sebmemiştir
S

Sultan ..

15 Ağustos 2026 09:59
Balik yiyorsanız balık yağına gerek yok Osman gonulal söylüyor mucize besin gibi gormeyin diye, yazın balık pek tuketilmiyor ama o zamanda da balık yağı kullanmamak eksiklik değil bence, ben vermiyorum mesela bebegime
s

sslslsl

15 Ağustos 2026 13:02
mollers tutti frutti cok sevdik biz en iyi tat ve kokuya sahip olan balik yagi 3 4 farkli marka denedim en iyisi bu
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir