Balık Tercihi

124 görüntüleme
K

Krdiiidm

26 Mart 2026 11:34
somon balık yedirmek istiyorum 1 yasında bebisim nerden güvenerek alıyorsunuz
K

Krdiiidm

26 Mart 2026 12:32
Gören yazabilirmi
Z

Zeynep A.

31 Mart 2026 22:30
Ben pazardan aliyorum ama file marketinde dondurulmus somonlari guzel diyorlar.
K

Krdiiidm

31 Mart 2026 22:31

Zeynep Altun

Ben pazardan aliyorum ama file marketinde dondurulmus somonlari guzel diyorlar.

Bende marketlerdekini sormuştum balıkcılarda bulamıyorum genelde icerik önemli migrostakileride güzel diyolardı
Z

Zeynep A.

31 Mart 2026 22:38

Krdiiidm

Bende marketlerdekini sormuştum balıkcılarda bulamıyorum genelde icerik önemli migrostakileride güzel diyolardı

Bir de yeni duydum ama denemedim tarim kooperatifinkini begenenler var. 1 yas bebek avcu kadar yiyebilir sikinti olmaz ama bazi doktorlar kucuk balik oneriyor. Ozellikle hamsi sardalya gibi.
Salem

Salem

1 Nisan 2026 15:47
Merhaba tarım kooperatifi marketlerinde dondurulmuş türk somonu satılıyor fileto hem aşırı lezzetli hem de normal somondan daha besleyici biz uzun zamandır bunu tüketiyoruz 🌸
K

Krdiiidm

1 Nisan 2026 15:54

Salem

Merhaba tarım kooperatifi marketlerinde dondurulmuş türk somonu satılıyor fileto hem aşırı lezzetli hem de normal somondan daha besleyici biz uzun zamandır bunu tüketiyoruz 🌸

beklediğm cevap cok teşekkür ederim 🌸

Bebeğiniz severek tüketiyordur umarım
Salem

Salem

3 Nisan 2026 11:07

Krdiiidm

beklediğm cevap cok teşekkür ederim 🌸

Bebeğiniz severek tüketiyordur umarım

Kesinlikle çok seviyor etli bir balık olduğu için de kılçık vs derdi olmadan güvenle yediriyorum. Denemenizi tavsiye ederim 🌸🌸
K

Krdiiidm

7 Nisan 2026 15:20

Salem

Kuzuoğlunun mu fileto
K

Krdiiidm

7 Nisan 2026 15:56

Salem

Kesinlikle çok seviyor etli bir balık olduğu için de kılçık vs derdi olmadan güvenle yediriyorum. Denemenizi tavsiye ederim 🌸🌸

Birde nsıl yapıyorsnz kısaca anlatrmsnz
Salem

Salem

7 Nisan 2026 17:16

Krdiiidm

Birde nsıl yapıyorsnz kısaca anlatrmsnz

Marka hatırlamıyorum maalesef ama yapması çok basit balığın derili tarafını daha önceden ısıttığım çok hafif yağladığım tavada biraz bekletiyorum 3/4 dk da fln sonra derisi soyuluyo onu soyduktan sonra tuz limon pulbiber sarımsak zeytin yağı ile sos yapıp her iki tarafına da sürüp tavada pişiriyorum. Besleyici olsun aroma versin diye soğan da halka şeklinde tavaya atıyorum. Bir de zeytinyağı yerine tereyağı da deneyebilirsiniz ben kızıma yedirdiğim için güvenilir bir yerden aldığım zeytinyağını tercih ediyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir