Balgamlı Öksürük ve Burun Akıntısı
96 görüntüleme
D
Dilek
23 Mart 2026 13:55
Bebeğim 9 buçuk aylık, 3 gündür burun akıntısıyla başlayan balgamlı öksürüğü var ateşi yok. Serum fizyolojik ile burun yıkıyoruz sadece ama öksürük çok sık olmamakla birlikte devam ediyor. Yemek yediğinde öksürük tutarsa hepsini çıkarıyor iştahında bir sıkıntı yok ama. Ekstra ne yapabilirim?
S
Ssssss
23 Mart 2026 14:19
Doktora götürmeniz de fayda var ben ilk gün götürmeme rağmen 10 gün sürdü uzun süren hastalık ama serum fizyolojik ile temizleyşn hava verşn ventolin verebiyosunux günde dört defa max her bir kapsülü iki defa yarım yarım kullanın onun dışında boğaz enfeksiyonu vs de olabilir doktor bunu gözlemleyerek sntşbiyotik verebilir uyurken yanına soğan üzerine karanfil dikebilşrsşniz odanıx kur ise nemlendirebilşrsinz benim faydasını fördüğüm ise yarım çb zeytinyağ 5 diş sarımsağı rendeleyin 1 saat bekletip ayaklarının altına masajj yaparak sürün ğamuklu çorap giydirebilirsinix göğsüne sırtıne da sürenilireiniz birda buharlı duş iyi geliyor
S
Ssssss
23 Mart 2026 14:19
Bizde aynı ay oldupumuz için aynı anda hastalık atlattığımız için söylüyorum
E
Ebru A.
23 Mart 2026 14:27
Benim bebeğimde 8 aylık olacak aynı durum var rsv negatif çıktı şükür prospan diye bir şurup verdiler umarım düzelir
D
Dilek
23 Mart 2026 14:53
Doktora götürmeniz de fayda var ben ilk gün götürmeme rağmen 10 gün sürdü uzun süren hastalık ama serum fizyolojik ile temizleyşn hava verşn ventolin verebiyosunux günde dört defa max her bir kapsülü iki defa yarım yarım kullanın onun dışında boğaz enfeksiyonu vs de olabilir doktor bunu gözlemleyerek sntşbiyotik verebilir uyurken yanına soğan üzerine karanfil dikebilşrsşniz odanıx kur ise nemlendirebilşrsinz benim faydasını fördüğüm ise yarım çb zeytinyağ 5 diş sarımsağı rendeleyin 1 saat bekletip ayaklarının altına masajj yaparak sürün ğamuklu çorap giydirebilirsinix göğsüne sırtıne da sürenilireiniz birda buharlı duş iyi geliyor
Yükleniyor...