Balgamlı Öksürük, Geniz Akıntısı ve Burun Tıkanıklığı
154 görüntüleme

Yasemin Ç. K.
5 Şubat 2026 21:46
Merhaba, kızım üç yaşında bir haftadır balgamlı öksürüğü var burun bir tıkanıyor bir akıyor başka herhangi bir rahatsızlığı yok. 09 kum serum veriyorum sonrasında sırtına pat pat vuruyorum fakat gerileme yok. Dün gece öksürük daha da arttı doktora götürünce antibiyotik ve alerji şurubu veriyor fakat yaklaşık bir ay önce bu konuyla alakalı tekrar gittim antibiyotik verdi alerji şurubu verdi yine ve kullanmıştık. Balgamı çıkaramıyor öksürük çok rahatsız ediyor uyuyamıyor geniz akıntısı da var yüksek yatırıyorum başka ne yapabilirim nasıl geçebilir bu öksürük balgam
S
Ssssss
5 Şubat 2026 21:52
Hava verin bol bol bide doğal içeriklerden faydalanın ballı karışımlardan kesiyor

Yasemin Ç. K.
5 Şubat 2026 21:53
Hava veriyorum sırtına vuruyorum sürekli bal veriyorum zencefil zerdeçal havuç portakal bal karışımı çay yapıyorum veriyorum ne yapacağımı şaşırdım çocuk rahatlasın diye teşekkür ediyorum yorumunuz için

Betül ..
5 Şubat 2026 22:17
Bizde 3,5 yaşındayız öksürük içinFitospan verebilirsiniz.Burun tıkanıklığı için Nazoster.Onun dışında Nebülizatör ile hava verebilirsiniz sabah akşam.Ben ekstradan yastığına ve omuzlarına coldmix damlatıyorum.Umarım tez vakitte iyileşir.Ve bol sarımsaklı bir tarhana çorbası içirin 🙏🏻

Betül ..
5 Şubat 2026 22:20
Bu arada grip içinde Umca kırmızı paket olanından bitkisel onu verebilirsiniz 1 hafta sadece doktor önermişti bize de işe yaramıştı

Yasemin Ç. K.
5 Şubat 2026 22:21
Çok teşekkür ediyorum önerdiğiniz şurup eczanelerde var mı acaba

Betül ..
5 Şubat 2026 22:23
Kısmen bulunması zor şuruplar.Arayarak sorun ona göre alın umarım bulursunuz.Boğazı içinde Vacolzone sprey oda bitkiseldir.

Yasemin Ç. K.
Umca mor damla kullanıyoruz ama yarın eczaneye bakıcam kırmızı olana

Yasemin Ç. K.
Çok teşekkür ediyorum 🙏

Betül ..
5 Şubat 2026 22:24
Umca mor damla kullanıyoruz ama yarın eczaneye bakıcam kırmızı olana

Betül ..
5 Şubat 2026 22:31
Hatta direk numaramı vereyim isterseniz görselleri ordan atayım