Balgamlı Öksürük, Burun Akıntısı

147 görüntüleme
G

Gamze C. ..

10 Aralık 2025 21:55
Oğlum 2.5 yaşında yaklaşık bir haftadır balgamlı öksürüğü ve burun akıntısı var. Doktorlar hemen antibiyotik verdiği için bu sefer götürmek istemedim. Önerebileceğiniz bişeyler var mı?
Özge U.

Özge U.

10 Aralık 2025 22:38
Merhaba Ağustos ayında kızımda şiddetli bir öksürük başlamıştı. Ben geniz akıntısı olduğunu düşündüm. Hergün burnunu temizledim. Ancak giderek şiddetlendi. Doktora götürdüğümde doktor kızımın bronşit olduğunu söyledi. Antibiyotik, nefes açıcı buhar ilaçları filan verdi. Kullandık işe yaramadı. Sonra başka bir doktora gittik. Ciğer filmi çekildiğinde zatürre başlangıcı olduğunu ve ilk yazılan antibiyotiğin üst solunum yolu enfeksiyonunda kullanıldığını söyledi. Başka bir antibiyotik yazdı ve 3 gün içinde kızınız rahatlar dedi ve dediği gibi de oldu. Ama ben kızıma boşu boşuna 1 hafta boyunca eziyet etmiş oldum. Bence sizde ihmal etmeyin muhakkak bir doktor ile görüşün 🙏🏻
G

Gamze C. ..

12 Aralık 2025 23:33
Yazdığınız günün sabahı doktora götürdüm antibiyotik yazdı ve hava kullanmam gerektiğini söyledi iyi ki yazmışsınız çok teşekkür ediyorum güzel anne.
Özge U.

Özge U.

13 Aralık 2025 12:27
Çok geçmiş olsun. İnşallah hemencecik iyileşirsiniz 🙏🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir