Balgamlı Öksürük Ateş

108 görüntüleme
G

Gülşah .. C. ..

18 Mart 2026 19:32
Bebeğim 10.5 aylık, 2 gün önce balgamı ve ateşi başladı. Ateşi düştü diyebilirim, bugün hiç çıkmadı. Ama öksürüğü özellikle yattığında uykusundan uyandıracak kadar artıyor. Rahatlayıp uyuyamıyor. Bize reçete edilen astım ilaçları ve antibiyotik. Ne yapmam gerekiyor şaşırdım kaldım?

Bu arada Crpsi 13.7 çıktığı için antibiyotik yazıldığı söylenildi
F

Feyhan D. ..

18 Mart 2026 20:12
Geçmiş olsun benim kızm da bir haftadır balgamlı öksürüğü var (8aylık) o kadar öksürüyor ki ictigi sütün hepsini kusuyor bir haftada kilo verdi nefes alışverişi de hızlı çok öksürdüğü için açıkçası hastane astım ilaclarini vereceğini bildiğimiz için götürmedik dr Osman hoca serum suyuyla buhar önerdi günde birkaç kere serum suyuyla buhar veriyorum doktor altı kere ver dedi
G

Gülşah .. C. ..

18 Mart 2026 20:14
Size de çok geçmiş olsun. Ben de o şekilde soğuk buhar olarak veriyorum ama hiç rahat edemiyor gibi, rahatlayıp uyuyamıyor. Keyifsiz,iştahsız.
Z

Zeynep D. T. ..

18 Mart 2026 21:19

Feyhan Dakak

Geçmiş olsun benim kızm da bir haftadır balgamlı öksürüğü var (8aylık) o kadar öksürüyor ki ictigi sütün hepsini kusuyor bir haftada kilo verdi nefes alışverişi de hızlı çok öksürdüğü için açıkçası hastane astım ilaclarini vereceğini bildiğimiz için götürmedik dr Osman hoca serum suyuyla buhar önerdi günde birkaç kere serum suyuyla buhar veriyorum doktor altı kere ver dedi

Bana kalırsa durum ilerlediyse serum fizyolojik yetersiz geliyor
B

Begüm A.

18 Mart 2026 21:52

Zeynep Diker Taşçı

Bence de öyle ben de sf ile buhar verip burun temizlemesi yapmama rağmen 3 gün içerisinde ciğere inmiş maalesef
Z

Zeynep D. T. ..

18 Mart 2026 21:54

Begüm Aksoy

Bence de öyle ben de sf ile buhar verip burun temizlemesi yapmama rağmen 3 gün içerisinde ciğere inmiş maalesef

Ben günde kaç defa temizlediğimi hatırlamıyorum düşünün. Buhar ayrı verdim. Yok iyice attı maalesef corteir ve ventolin kullanmamı söyledi doktor şuan şükür biraz daha iyi
G

Gülşah .. C. ..

18 Mart 2026 22:03
Ventolini sulandırıp mı verdiniz? Ben 1.5cc ventolin 3cc sf ile sulandırıp verdim.

Sorun şu ki ben ventolin verdikten sonra gıcık gibi sürekli öksürdü oğlum ve kustu. Sonra tekrar vermeye de korktum açıkçası
B

Begüm A.

19 Mart 2026 06:53
Ventılin ve cortair verince zaten oradaki smaç daha kolay öksürüp balgamı çıkarabilmek hatta buharı verdikten sonra serum temizliğinde yaptığımız gibi sırtına elimizi kubbe yapıp vurmamız gerekiyor kusması iyi bir şey yani
F

Feyhan D. ..

10 Nisan 2026 22:39

Zeynep Diker Taşçı

İlerleyince ventolin başlattı doktor sulandırarak verdik onunla toparladı yavaş yavaş
F

Feyhan D. ..

10 Nisan 2026 22:41

Gülşah Ci̇velek

Size de çok geçmiş olsun. Ben de o şekilde soğuk buhar olarak veriyorum ama hiç rahat edemiyor gibi, rahatlayıp uyuyamıyor. Keyifsiz,iştahsız.

Teşekkür ederim kızım daha kötü olunca ventolin başlattı dr onunla toparladı çok şükür bir hafta içinde inşallah sizin bebeğiniz de iyileşmiştir

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir