Balgamlı Öksürük

83 görüntüleme
K

Kamer Y.

15 Aralık 2025 03:33
Merhabalar oğlumda 2 3 gündür yoğun sert öksürük ve burun akıntısı var ateş yok öksürüğü artınca acile gittik hava verdiler röntgen çektiler temiz çıktı evde serum fizyolojik ile hava verdiğimi söyledim yeterli olmadığını ilaçlı hava ile geçeceğini söyledi doktor ilacı alamadım tanı koymadığı için o ayrı bi konu Osman hocamın videolarını çok kez izledim sadece serum suyunun öksürüğü geçireceğini söylüyor napcağımı şaşırdım ekstra bir şey yapan var mı öksürük için 9 aylık bebeğim şimdiden teşekkürler 🌸
B

Burcu ..

15 Aralık 2025 05:17
Eğer çocuğunuzun iştahı yerindeyse mutluysa öksürüğü geçer serum fizyolojik ile devam edin ama bazı öksürükler gerçekten ilaçlı buharla iyi oluyor. Eğer bebeğiniz mutlu ise bence ilaç kullanmayın uyuduğu ortam da sıcaklığı da önemli.
K

Kamer Y.

15 Aralık 2025 06:30
Yemesinde problem yok sadece yoğun bi öksürük var öksürdüğü içinde mamayı kusuyor böyle bi döngüye girdik buhar makinesi de var odasında nem uygun bu şekilde devam edeyim o halde teşekkür ederim yanıtınız için 🫶🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir