Balgam ve Hırıltı

76 görüntüleme
S

Sultan Y.

23 Aralık 2025 19:16
Bebeğim 3ay 11 günlük ilk günlerden beri balgamı var burnu temiz tıkanıklığı yok balgamını kusarak çıkarıyor ama geçmiyor hep var bazen çok oluyor hırıltılı nefes alıyor uyurken bazen sesinden geliyor balgamı için ne yapmam gerekiyor ne yapabilirim çocuk doktorumuz uyumasına emmesine engel olmadığı sürece sorun yok diyor sadece
O

Ozlem Y.

23 Aralık 2025 19:25
Ayni durumu bizde yasadik cigerini dinlettik ordan gelmedigi surece sorun yok dedi dr. Serumla bol bol yikama ve bacaginiza yatirip sirtina vurun ek olarak evde nebulizatore serum koyup onu solumasini sagladik.
S

Sultan Y.

23 Aralık 2025 19:30
Tıkanmadığı sürece burnunu temizlememi önermedi doktorumuz bizimde ciğerlerini dinledi temiz dedi ama hiç geçmiyor boğazında hırıltısı hep var
B

Beyza T. G.

23 Aralık 2025 19:33
Benim bebeğimde de bu sorun vardı üstüne birde bacağında döküntü olunca besin alerjisinden şüphelendik alerji testi yapıldı susam alerjisi çıktı ben tahin tüketmeyi bıraktım ve düzeldi belki alerji durumu da olabilir
S

Sultan Y.

24 Aralık 2025 07:07
Bir döküntümüz olmadı çok şükür sadece balgam ve hırıltı var 3 aylıkken alerji testi yapılabilir mi acaba

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir