Balgam Burun Tıkanıklığı

152 görüntüleme
B

Büşra Ö.

2 Şubat 2026 09:34
Merhaba bebeğim 2 ay 12 günlük 1 ay önce rsv+covitten 4 gün hastanede yattı bebeğim bronşiolit de demişlerdi şimdi yine pazar gecesinden beri tıkalı balgam kusuyor ateş yok nefes alışı biraz çekiliyor göğsü gibi belkide tıkalı olduğundandır serumla temizliyorum ve serum buhar veriyorum
A

Ayşegül Ü.

2 Şubat 2026 10:41
Temizliği ve buharı sıklaştırın, 2 saatte bir yapın. Eğer hafiflemezse doktora gidin. Yapabiliyorsanız bugün aile hekimine gidip ciğerlerini dinletin. Çekilme varsa acil bir durum olabilir. Çok geçmiş olsun 🙏🏻🤍
B

Büşra Ö.

2 Şubat 2026 11:04

Ayşegül Ünal

Temizliği ve buharı sıklaştırın, 2 saatte bir yapın. Eğer hafiflemezse doktora gidin. Yapabiliyorsanız bugün aile hekimine gidip ciğerlerini dinletin. Çekilme varsa acil bir durum olabilir. Çok geçmiş olsun 🙏🏻🤍

2 saate bir mi buhar vereyim
Teşekkür ederim
A

Ayşegül Ü.

2 Şubat 2026 12:25
Ben öyle yapmıştım, eğer yoğun balgamı varsa burnu tıkanıyorsa sık sık rahatlatmak gerekir, nefesi açılsın ki ciğerlerine inmesin.
B

Büşra Ö.

2 Şubat 2026 12:38

Ayşegül Ünal

Ben öyle yapmıştım, eğer yoğun balgamı varsa burnu tıkanıyorsa sık sık rahatlatmak gerekir, nefesi açılsın ki ciğerlerine inmesin.

Teşekkür ederim kaç günde toparladı
A

Ayşegül Ü.

2 Şubat 2026 13:07
1 hafta -10 gün maalesef, sık sık besleyin,çok geçmiş olsun
B

Büşra Ö.

2 Şubat 2026 13:17

Ayşegül Ünal

1 hafta -10 gün maalesef, sık sık besleyin,çok geçmiş olsun

çok teşekkür ederim
E

Emine K.

3 Şubat 2026 13:09
@Ayşegül Ünal bebeğim 7 aylık bugün [5.gün](5.gün) ateşi 38 lerde sabah calpol veriyorum akşama doğru yine çıkıyo ne yapabilirim
A

Ayşegül Ü.

3 Şubat 2026 14:41

Emine Kb

@Ayşegül Ünal bebeğim 7 aylık bugün [5.gün](5.gün) ateşi 38 lerde sabah calpol veriyorum akşama doğru yine çıkıyo ne yapabilirim

Doktora gittiniz mi? 5 gün süren ateş dirençli ateştir, enfeksiyon belirtisi olabilir, enfeksiyonun durumuna göre ilaç kullanmak gerekir. Gitmediyseniz doktora gidin.
E

Emine K.

3 Şubat 2026 14:43

Ayşegül Ünal

Doktora gittiniz mi? 5 gün süren ateş dirençli ateştir, enfeksiyon belirtisi olabilir, enfeksiyonun durumuna göre ilaç kullanmak gerekir. Gitmediyseniz doktora gidin.

İnfulenza dedi antibiyotik verdi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir