Balgam Burun Akıntısı
117 görüntüleme
E
Eda N. B. Ö.
13 Ocak 2026 19:40
Oğlum 8 aylık bugün burun akıntısı balgam ve hafif öksürük başladı buhar veriyorum burun temizliği yapıyorum ama uykusundan balgam yüzünden uyanıyor. Başka ne yapabilirim rahatlaması için bir de bu durum influenza olabilir mi yoksa üsye mudur? Ateş yok huzursuzluk yok emmesi gayet iyi
Ç
Çilem K.
13 Ocak 2026 19:42
Aynı durumdaydık Rsv pozitif çıktı bi Dr görünün isterseniz

Betül �.
13 Ocak 2026 19:44
Zaten bu virüsler hayatımıza soğuk algınlığı gibi giriyor.Bizde rsv sonucu pozitif çıkana kadar soğuk algınlığı sanıyorduk fakat bi gece öksürük balgam rahatsız etti uykudan uyandırdı balgam kustu ateş öksürük sıklığı arttı 2gün sonra test sonucumuz rsv + ve Crp 64 çıktı.Sonrasında İlk 4 gün ölüm gibiydi.Yaşamanızı asla istemem.Ateş takib yapın.Ateş öksürük sıklığı,iştahsızlık eklenirse doktora gitmenizi öneririm
E
Eda N. B. Ö.
13 Ocak 2026 19:54
Çok geçmiş olsun sizlerede doktorundan randevu aldım yarın götüreceğim
S
Salem
13 Ocak 2026 20:18
Çok geçmiş olsun rsv pozitif çıkan anneler bulgularınız nelerdi 13 aylık kızımda 4 gün aşırı derecede hırıltı oldu burnu asla akmadı. Ek gıda değil komple mama dahil beslenme reddi yaşadık. Dokunuyorum aşırı sıcak ateş gibi ama ölçümde max 37.3 gördük koltuk altından. İki kez doktora gittik iki ayrı doktora birş boğaz enfeksiyonu dedi 3 gün azitro kullandık.3. Gün başka hekim baktı boğazında pek bişey yok dedi akciğer sesleri normal dedi kan verdik cpr 13 çıktı. Burun akmasa da burun yıkama yaptım ginde 2 kez buhar verdim ateş hissi gitti ama hırıltısı azalsa da devam ediyor

Aybüke C. H.
13 Ocak 2026 20:20
bu durumlarda göğsüne yün dolu bez bırakıyorum balgamı yumuşuyor temizlerken kolayca çıkıyor