Balgam
43 görüntüleme
G
Gökçe N. B.
3 Mart 2026 05:32
5.5 aylık öksürük balgam hapşırık var 2 kere doktora gittik bişeyi yok normal burun temizliği yap dediler serum fizyolojikle yıka aspiratörle çekme dediler ama aspire etmeyince hırıltısı devam ediyor doğru düzgün uyku uyuyamıyor nebülüzatörle buhar veriyorum korkuyorum ciğerlerine iner diye ne yapmalıyım
G
Gökçe N. B.
3 Mart 2026 05:33
Ve sabah gittiğimiz doktor ateşi çıkarsa calpol içir getir demişti akşam 6 gibi 37.4 oldu içirdim keyfi yerine geldi şimdi çok şükür ateşi yok ama öksürük balgam hapşırık var
R
Rabia K. ..
3 Mart 2026 05:37
Bizimde aynı durum 3 kez hastaneye götürdüm aspire ediyorum ben yoksa yatamiyor ve çok ağlıyor geçmiş olsun rsv benim şüphem
G
Gökçe N. B.
3 Mart 2026 05:39
Bizimde aynı durum 3 kez hastaneye götürdüm aspire ediyorum ben yoksa yatamiyor ve çok ağlıyor geçmiş olsun rsv benim şüphem
R
Rabia K. ..
3 Mart 2026 05:45
Doktor hiçbir bilgi vermedi test bile yapmadı keyfi yerinde ama sürekli öksürüyor balgam çıkarmaya çalışıyor ağlayarak uyanıyor burnu tıkanınca normal ciğerlerinde bişey yok dedi ciğerlere inmesin diye aspire etmeden yıka dedi ama aspire etmeyince de hırıltısı geçmiyor
G
Gökçe N. B.
3 Mart 2026 05:47
Tam olarak aynı doktor bilgi vermedi buhar ağrı kesici enfluvir yazıp yolladı keyfî yerinde olan çocuk buhardan sonra mahfoldu sürekli ağlıyor huzursuz diye kestim. Çok geçmiş olsun sf. İle buhar yapıyorum günde 3 kez burun yıkama ile rahatlatmaya çalışıyorum ama yapışıyor ve kusturuyor balgam
R
Rabia K. ..
3 Mart 2026 05:50
Bize ilaçta yazmadılar 38 in üstünü görürsen calpol ver dediler sadece bir an önce geçer inşallah hastanede herkes öksürük ateş şikayeti ile gitmişti 🤦🏽♀️
B
Begüm A.
3 Mart 2026 06:13
Bizim de aynı şikayetlerimiz vardı burnunu yıkamama buhar vermeme rağmen ciğere indi maalesef 1 hafta hastanede yattık inşallah böyle bir durumla karşılaşmazsınız ne olduysa 3 gün içinde oldu çünkü