Balgam

71 görüntüleme
E

Ebru T.

23 Aralık 2025 22:21
Merhaba bebeğim 2 aylık doğduğundan beri hırıltı vardı şimdi ise nefes almakta zorlanıyor beslenirken zorlanıyor beslenemiyor neredeyse memeyi emerken nefes nefese kalıyor emmek istemiyor balgam olduğunu düşünüyorum açıkçası doktora götürucem çaresiz kaldım resmen ne onerirsiniz
A

Aslı B.

23 Aralık 2025 22:24
Merhaba aynı sorun benim kızımda da oldu 3 aylık şuan doğduğunda vardıhava vermek iyi gelir ama beslenemiyorsa sıkıntı ihmal etmeyin götürün bence benim bebegıme yatış yapılmıştı hastanede de hava verıldı sonra ben evde verdim korkmayın ama mutlaka doktora gidin beslenemeyecek sevıye ciddiye alınıyor
Ş

Şimal

24 Aralık 2025 02:51
Odasının nemine dikkat edip burun temizliğini yapabilirsiniz.bir de ben eczaneden izotonik serum alıp biraz dolapta bekletip 2-3 ml soğuk buhar şeklinde verip sonrasında elimi kubbe şekline alıp sırtına vuruyorum aşağıdan tukarıya doğru hafif sert şekilde .sonrasında da burnunu yıkayıp gerekirse aspiratörle çekiyorum.tabi mutlaka bir çocuk doktoruna görünün bence sizinki beslenmesini de etkiliyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir