Bakıcıyla Çalışan Anneler Cevaplarsa Sevinirim ?

67 görüntüleme
İ

İrem E.

11 Ocak 2026 19:44
Ay sonu işe bağlayacağım ve sabah 9 öğleden sonra 15 e kadar çalışacağım . Bir bakıcıyla görüştüm tecrübeli daha önce bebek bakmış ve haftaiçi gelecek deneme amaçlı ve bebeğin alışması beraber zaman geçircez. Bakıcıdan sadece bebeğime odaklanmasını istedim. Aklıma takılan bazı sorular var . Bakıcının kendi yiyeceği yemek işini nasıl yapıyoruz ? Ben öğle arası da eve geleceğim ama kendim bir şeyler atıştırıp bebeğimle zaman geçireceğim. Bu konuda bakıcısı olan anneler cevap verirse sevinirim 😊
E

Elif Ş. ..

11 Ocak 2026 20:10
Bende 8-18 ve öğle arası çalışan bir anne olarak bakıcımın İolduğu odaya kamera taktım bilgisi vardı içim rahat etsin diye.Yemek konusunda serbest bıraktım ama o kahvaltıyı geç yaptığını söylüyordubenim eve gelişim 12.30 civaroydı kendisine kahvaltı bana öğle yemeği gibi hazırlamış oluyordubşrlikte yiyorduk sonra ben bebeğimle ilgileniyorum o da yanımda oluyordu.Bu arada yemesinin istemediğiniz bişey olursa da kullanmayacağı bir odayı ve yatak odanızı kilitleyin ben öyle yaptım.Umarım size de fikir olur sağlıkla kalın güzel anne💐
İ

İrem E.

11 Ocak 2026 20:15
Çok teşekkür ederim bilgileriniz için 🙏🏻☺️ Chatgpt yarım gün çalışan bakıcılar evden getiriyor diyor ama böyle bir konu konuşmadık bu nedenle kafam karıştı ama sizde olduğu gibi bizim evimizde bebeği ihmal etmeyecek şekilde hazırlaması en iyisi gibi
E

Elif Ş. ..

11 Ocak 2026 20:21
Kesinlikle yemeğikafanıza takmayınzaten çocuğunuzla ilgikenmekten zamanı kalmayacak başka şeye evin geçici de olsa bireyi gibi düşünün önemli olan yavrularımıza en iyi şekilde bakmaları zaten zamanla birbirinizinhuylarına alışıyorsunuz.çok özel bişey olursa başka odalarınıza kilitleyin zaten evlerimizde genel olarak aynı tarz ürünler bulunur.Kısıp sakındıkça yemekten rahat bir ortam oluşmaz ki zaten tecrübeli biriyse yemek aklına bile gelmeyecektir içiniz rahat olsun🌸
İ

İrem E.

11 Ocak 2026 20:25
Evet haklısınız benim endişem kısıp sakınmak değil ama benden yemek bekleme ihtimali çünkü bebeğime ek gıdayı zor hazırlıyorum kendime zor hazırlıyorum 😂 ama dediğiniz gibi bir süre sonra düzen oturacaktır birbirimizi tanıdıkça 🥰

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir