Bakıcıya Alışamıyor Çaresizim Helppp
90 görüntüleme
P
Payende E.
17 Mart 2026 12:50
Bebeğim 18 aylık artık işe başlayacağım 2 hafta önce bir ablamız başladı işe fakat bebeğim hiçbir şekilde istemiyor kapıdan gördüğü gib çığlık atmaya ittirmeye başlıyor kadını , beni dahada fazla istiyor evet ayı gereği normal fakat yani hiçbir şekilde ne yaparsa yapsın kadın durmamasıda normal mi? Bu zaman kadar sadece 2 defa uyudu kadınla sobrası kriz gece uykuları maf oldu , gündüz uykularında çığlık çığlığa bakıcı uyutamamaya başladı ağlamasının üzerine artık dayanamıyorum alıyorum bu seferde bendede susmamaya başladı bebeğim lütfen yardım edin ne kadar süre tanımam lazım bakıcıya yada bebeğime . Bu arada ev kamera sistemiyle ve ben yanındayım bakıcının herhangi ters bir durumunuda görmedim
E
Esra
17 Mart 2026 13:33
bakıcı siz ve bebeğiniz birlikte vakit geçirin önce sizinle birlikte onunla vakit geçirmeye alışmadı lazım sonra kademeli olarak açıklama yaparak giyinip gidiyormuş gibi yapıp diğer odadan önceden bir alışma sürecine girmelisiniz sonra yavaş yavaş süreyi artırmalı sonrasında onu bırakmalısınız işe başlayamadan birkaç ay önce bu sürece girmeniz gerekir güvende hissederek yavaş yavaş
Yükleniyor...