Bakabilir Misiniz Lütfen Kızlar

118 görüntüleme
E

Esra A. ..

31 Aralık 2025 20:28
3 buçuk aylık erkek bebek ..herşey gayet iyi gidiyorken huysuzlanmaya başladı..Bir anda ağlayarak uyanmalar,çığlık atar gibi uyanmalar falan var..bu gelişimsel bir süreç mi,bir yeri mi ağrıyor yoksa atak haftası falan mı sizce ??Bu durumu yaşayan var mı?
D

Duygu A. ..

31 Aralık 2025 20:29
Tamamen atak haftası benim kızımda üç buçukaylikken başlamıştı sabırlave bebeğinzin ihtiyaçlarını gözlemleyip karşılık vererek ilerleyin tavsiyem.
Ebru K. .

Ebru K. ..

31 Aralık 2025 20:30
4 ay atağı ya büyük ihtimalle umarım kısa sürer
E

Esra A. ..

31 Aralık 2025 20:32
Çok teşekkür ediyorum cevapladığınız için ..Ne kadar sürüyor peki 🥹..(en çok korktuğum atak aylarından birisi bu )
Ebru K. .

Ebru K. ..

31 Aralık 2025 20:35
Bebekten bebeğe değişkenlik gösteriyor 2 ile 4 hafta oluyor korkmaya gerek yok emin olun geçiyor zamanla 🤗💐
Deniz T.

Deniz T.

31 Aralık 2025 20:36
Merhabalar, muhtemelen atak haftası 3.5 aylik benim de bebisim ani aglama bol kucak isteme kisa uykular hepsi mevcut. Ve bu atakta bir çok bebekte meme reddi başliyor sabirla gececegini bilerek devam edin. Suan ayni sureclerdeyiz.
E

Esra A. ..

31 Aralık 2025 20:43
Evet emerken de kavga eder gibi memeyle ,emiyor bırakıyor sinirli ve gergin oluyor..inşallah çabuk düzelir(2 hafta bile o kadar çok geliyor ki gözüme dayanabilir miyim bilmiyorum bu duruma )..çok zor bebek büyütmek 🥹Allah yardımcımız olsun
Deniz T.

Deniz T.

31 Aralık 2025 20:45
Eğer pes ederseniz bebek kazanir ve meme den uzaklaşır maalesef :( diger bebegim de de 4. Ay atagin da gezerek bazen suquat yapar gb emzirdim ve 2 hafta sonra kazanan ben olmustum. İnsallah bunda da kazanan ben ve anneler olur

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir