Bağlanamadık mı?
131 görüntüleme
E
Ezgi G.
30 Mart 2026 20:58
Merhaba, bebeğim 9.5 aylık. 2.5 aylıkken işe başladım, doğduğundan beri annemle beraber bakıyoruz. Ben işten gelince peşimde sürünen, sevinen çocuk şimdi bir gülümsüyor oyununa devam ediyor. 2-3 gündür sadece anneanne ve babasını istiyor. Ağlasa anneannesine atılıyor bana gelmek istemiyor. Yeterince ilgilenemedim, sevgimi hissettiremedim mi acaba? 4 ay sürekli [4.aydan](4.aydan) sonra sadece geceleri emdi, 10 gündür geceleri eşim sallıyor ben mamasını hazırlıyorum o sırada yedirip uyutuyorum. İlgisiz mi kaldım bağlanamadık mı acaba? Kendimi reddedilmiş hissediyorum. Az önce uyuturken beni itekledi babasında hemen uyudu. Zoruma gitti.

Gözde C.
30 Mart 2026 21:05
Merhaba. Geçici bir durum olduğunu düşünüyorum anneannesini gün içerisinde daha sık gördüğünden onunla farklı bir bağ kurmuştur muhtemelen. Hiçbir şey annenin yerini tutmaz size olan sevgisi ve bağlılığınızla ilgili bir şey yoktur. Dikkatini çekecek oyunlar oynamanız etkili vakit geçirmeniz belki dikkatini size vermesini sağlayabilir. Üzülmeyin🙏🏼🌸
E
Ezgi G.
30 Mart 2026 21:06
Umarım geçer, meme reddi yaşadık, ek gıda reddi yaşadık sanırım sıra anne reddinde🥹 teşekkür ederim🌹
B
Begüm A.
30 Mart 2026 21:18
Umarım geçer, meme reddi yaşadık, ek gıda reddi yaşadık sanırım sıra anne reddinde🥹 teşekkür ederim🌹
E
Ezgi G.
30 Mart 2026 21:20
orası da öyle tabii ama annelik hep bir acaba mı hali sanırım. Teşekkür ederim🌹
D
Demet T.
30 Mart 2026 21:40
20 aylık oğlum var bütün gün sadece beni görüyo olmasına rağmen her aglamasinda baba diye agliyo evde olmasa bile babasi benim kadar ilgilenmez ama babası eve gelince beni gözü görmez ondan bana asla gelmez benimle uyumaz özelliklede hastalık döneminde çocuklar bebekler anne desteği annesinin kucağından inmez benimki beni istemiyo babasinin kucağından inmiyo beni itiyo benimde çok zoruma gidiyor ama işimede geliyor kendime zamanım kalıyor özellikle erkekler anneci olur diye bilinen bir yanlış bizimki babaci oldu karışık duygular içindeyim bende
E
Ezgi G.
31 Mart 2026 01:37
20 aylık oğlum var bütün gün sadece beni görüyo olmasına rağmen her aglamasinda baba diye agliyo evde olmasa bile babasi benim kadar ilgilenmez ama babası eve gelince beni gözü görmez ondan bana asla gelmez benimle uyumaz özelliklede hastalık döneminde çocuklar bebekler anne desteği annesinin kucağından inmez benimki beni istemiyo babasinin kucağından inmiyo beni itiyo benimde çok zoruma gidiyor ama işimede geliyor kendime zamanım kalıyor özellikle erkekler anneci olur diye bilinen bir yanlış bizimki babaci oldu karışık duygular içindeyim bende