Bağırsak Sorunu

67 görüntüleme
E

Ezgi E.

5 Temmuz 2025 04:28
Bebeğim emerken bağırsaklarından gürültü geliyor. Emerken sıkıyor kendini sonra gürültülü şekilde kaka yapıyor. Genelde cıvık oluyor. Biraz sümüklü. Çok huzursuz oluyor. Kilo alımı iyi, sadece anne sütü ile besleniyor
Z

Zerrin ..

7 Temmuz 2025 13:44
Ezgi hnm benim bebeğim de öyle, doktor inek sütü alerjisinden şüphelendi ve ben diyet yapıyorum şu anda, mama olarak amonoasti bazlı mama ile de destekliyorum evet bizim de kilo alımı iyi ama bağırsaklar sürekli bozuk. Sadece 1 hafta normaldi kakası katılaşmıştı vs ama yine bozuldu, uzun zamandır diyet yapmama rağmen böyleyiz gerçekten çok moralimi bozuyor bu durum. Ben Gastroenterolojiye götürmeyi planlıyorum artık, çünkü 3,5 aylık olduk hala gaz yaparken ağlıyor bağırsak hareketleri uykusunu bölüyor o derece.
E

Ezgi E.

7 Temmuz 2025 14:39
Kakasında çok az kan gördüm ilk kez. Ben de belki alerji vardır diye süt ürünlerini kestim ama daha bir hafta oldu. Yeşil kaka ve sümüklü, düzelmedi. Siz ne zamandır diyet yapıyorsunuz? Hem gastrodan hem alerjiden randevu aldım. Yazıl çocuğum uyuyamıyor gazdan kakadan

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir