Bağırsak Enfeksiyonu
90 görüntüleme
E
Emine K. ..
15 Mart 2026 12:12
Dk 2900 şuan 8 kg 7.5 aylik 4 5 gündür Bi bağırsak enfeksiyonu na yakalandık kakasında hafif kan oluyor doktora götürdüm kan tahlili verdik orada da çıktı cuma günü gitmiştik doktora ama hala bu kanlı kaka devam ediyor az az her kakasında kan oluyor yaşayan var mı bu rahatsızlık kaç gün sürüyor ne yapmam gerekiyor bide doktor antibiyotik probiyotik ve çinko vitamin verdi bugün 3 gün olmasına rağmen bu kaka da kan çok azalmadı kaka sıklığı azaldı evet ama kan korkutuyor lütfen yardımcı olun
L
Lale
15 Mart 2026 12:26
Bizim bi hafta önce oldu 5-6 gün sürdü. Kakada mukus köpük ve kan vardı. 3. Gün götürdüm 4. Günde yatış verildi iki gece kaldık. İkinci gün azaldı çıktığımızda da bitmişti. Şimdi normale döndü. Serum tedavisi aldı vitamin probiyotik verdi doktorumuz sadece antibiyotik önermedi. Antibiyotiksiz geçti
E
Emine K. ..
15 Mart 2026 12:43
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim bize hiç serum ve yatış yapalım demediler önemsemediler aslında gidip serum mu taktırsam çünkü karını ağrıyor yemesi kesildi çok az mama alıyor kafam çok karıştı
L
Lale
15 Mart 2026 13:25
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim bize hiç serum ve yatış yapalım demediler önemsemediler aslında gidip serum mu taktırsam çünkü karını ağrıyor yemesi kesildi çok az mama alıyor kafam çok karıştı
E
Emine K. ..
15 Mart 2026 13:45
Benimkide öyle şuan perşembe günü hiç uyumadı 3 saat uyudu sadece gün boyu neredeyse 15 bez değiştirdim Bende sabahta ateş oldu zaten apar topar acile gittim acildeki doktor röntgen istedi yaptırdım sonra gazı var lavman yapalım dedi bana Bende benim dalga geçiyorsunuz galiba bu çocuk sabaha kadar zaten 15 kez kaka yaptı yani lavman yaparsam bağırsakları dışarı çıkar artık dedim sonra tamam siz bilirsiniz diyor
E
Emine K. ..
15 Mart 2026 13:46
Kendi doktorunuza da randevu yok 10 gün sonraya veriyor sabah erkenden gittim sırada vermediler ilçede yaşıyorum özel de yok yani allak bulak olduk
L
Lale
15 Mart 2026 16:04
Kendi doktorunuza da randevu yok 10 gün sonraya veriyor sabah erkenden gittim sırada vermediler ilçede yaşıyorum özel de yok yani allak bulak olduk
E
Emine K. ..
15 Mart 2026 16:08
İnşallah teşekkür ederim
Yükleniyor...