Bağırma ve Huysuzluk
233 görüntüleme
B
Beyza G.
11 Mayıs 2026 23:54
Bebeğim 6 aylık
Bir kaç gündür kucaktan inmek istemiyor indiği anda bagırarak ağlamaya baslıyor ve tekrar kucağa alana kadar asla susmuyo ses tellerine zarar verecek diye korkuyorum. Uyurken de ağlamaya başladı normal düzenimizde böyle şeyler yaşamadığımız için anlam veremiyorum. Böyle şeyler yaşayan ve fikir verebilecek olan var mı ? @Ai Asistan
Bir kaç gündür kucaktan inmek istemiyor indiği anda bagırarak ağlamaya baslıyor ve tekrar kucağa alana kadar asla susmuyo ses tellerine zarar verecek diye korkuyorum. Uyurken de ağlamaya başladı normal düzenimizde böyle şeyler yaşamadığımız için anlam veremiyorum. Böyle şeyler yaşayan ve fikir verebilecek olan var mı ? @Ai Asistan
Ö
Özge T.
12 Mayıs 2026 00:03
İlk akla gelen atak zamanında olması ve diş sancıları. Bazen böyle hiç yapmadığı şeyleri yapar hale geliyorlar işte o zaman bi atak geliyor ve yeni beceriler gelişiyor:)
T
Tuğçe
12 Mayıs 2026 00:05
Bizde de durum aynı 6 aydan beri he diş geliyor falan dedik ama yok 10 aylık oldu hala bacagıma yapışıyor gün içinde bazen bazı günler hep öyle oluyor yani belki ayrılma korkusu mudur nedendir bende daha anlam veremedim çözüm olarak her işimi bırakıp onunla ilgileniyorum yoksa o ağlama vs beni çok yıpratıyor
Ö
Özge K.
12 Mayıs 2026 01:51
Bizde de durum aynı , doğru düzgün ağlamayan yavrum çığlık atıyor. Diş sancısı ve ayrılma kaygısının başladığı dönem olduğunu dinlemiştim. Uyumaya direniyor ve kucağımda çok rahat uyuyor, dikkat edince kokumla rahat uyuduğunu farkettim. Uzaklaşınca anlıyor sanki hemen kıpırdanmaya başlıyor. Yenidoğan döneminden daha yapışık olacağız gibi
E
Ece ..
12 Mayıs 2026 01:54
Aynı dönemde aynı durumdayız, ben ses tellerine zarar vericek derece de ağlamaya başladığında hafiften yüzüne üflüyorum dikkati dağılıyor kısa süreli de olsa çözümüm bu oldu sebebini hala çözemedim uyuduğu zaman uyanıcak diye korkar oldum artık
E
Esra A.
12 Mayıs 2026 03:19
Muhtemelen diş çıkarıyor bebişiniz. Bebeğim 8 aylık diş döneminde böyle anlamsız bir anlamda sesini yükseltiyordu bağırır gibi. 1 hafta 10 gün sürdü ve dişi çıktı.
Yükleniyor...