Bağırma

148 görüntüleme
Gamze Ş. K.

Gamze Ş. K.

5 Mayıs 2026 23:11
Bebeğim 11 aylık bazen yorgunluktan falan bağırıyorum sonra çok üzülüyorum ama bu onu çok etkiler mi yada sürekli hayır yapma demek??
D

Dilan B.

5 Mayıs 2026 23:20
Ben de bebeğime yorgun olunca ya da uyumayınca sesimi yükseltiyorum sonra inanılmaz vicdan azabı çekiyorum. Bu hep desteksizlikten kaynaklanıyor. Allah yardımcımız olsun. “Hayır yapma.” kısmının kötü etkilediğini düşünmüyorum. Sınır koymak bence kötü bir şey değil tabi bağırıp çağırmıyorsak.
Gamze Ş. K.

Gamze Ş. K.

5 Mayıs 2026 23:22
Dilan B.
Ben de bebeğime yorgun olunca ya da uyumayınca sesimi yükseltiyorum sonra inanılmaz vicdan azabı çekiyorum. Bu hep desteksizlikten kaynaklanıyor. Allah yardımcımız olsun. “Hayır yapma.” kısmının kötü etkilediğini düşünmüyorum. Sınır koymak bence kötü bir şey değil tabi bağırıp çağırmıyorsak.
Biliyorum yanlız değilim ama kafamdaki o düşünceler hiç geçmiyor çok üzülüyorum Allah hepimize yardım etsin
E

Ece ..

5 Mayıs 2026 23:24
Dr.Sevim Aksoy’un bu durumlar için şöyle bir önerisi var bağıracağı zaman şarkı söylüyormuş, bunu bir konuda sınır koymak için değil günlük olaylarda sabrı tükendiği durumda uyguluyormuş.
Gamze Ş. K.

Gamze Ş. K.

5 Mayıs 2026 23:47
Ece
Dr.Sevim Aksoy’un bu durumlar için şöyle bir önerisi var bağıracağı zaman şarkı söylüyormuş, bunu bir konuda sınır koymak için değil günlük olaylarda sabrı tükendiği durumda uyguluyormuş.
Teşekkür ederim öneriniz için...
A

Ayşe G.

6 Mayıs 2026 00:00
Üzüldüğünuzde bağırma anını bebeğin beyninden geri alamazsınız ve bence etkileniyorlar şu an size asla bağırmayın demenin de bi faydası yok biliyorum ama şunu aklınızdan çıkarmayın o henüz bebek ve korktuğunda siginacagi kişi sizsiniz sizden korkarsa kime sığınacak o sizin kiymetliniz ve emin olun yıllar geçtikçe pişmanlığınız artar bizzat yaşadığım için söylüyorum o günleri geri alıp durumu düzeltemiyoruz maalesef

Kısaca kimse yada hiç birşey için yavrunuzun o anki korkusunu yaşamaya değmez bu zor günler geçiyor aslında en güzel günlerimizin tadını cikarmadigimzin pişmanlığı ile başbaşa kalıyoruz 40 yaşında tekrar anne olduğumda anladım bir bebeğin gözünden dünyaya bakabilmeyi 
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir