Bagi Neo2 Puset Kullananlar Lütfen Bakar Mısınız

315 görüntüleme
E

Esra Ç.

13 Mayıs 2026 09:38
Bu puseti kullanan var mı? Bebeğim 4 aylık( 6 kg) artık içinde rahat edemiyor. Minderini çıkardım ama kafa yastığı kısmı sıkıyor gibi. Çok huzursuz oluyor içine koyunca. Acaba bebeğim mi sevmiyor yoksa pusette mi sorun var başka markada rahat eder mi anlamadım yorumlarınızı bekliyorum
N

Nazlıcan

Premium Üye
13 Mayıs 2026 09:40
Benşm bebeğim de 3,5 aylık prego pusette rahat edemiyor kolları sıkışıyor o yüzfen araç yolculuğu yapmakta çok zorlanıyorum. Kucağımıza aldoğımızda da sarsıntıdan dolayı korkuyor. Puset güya 13 kg’a kadar diyor ama anlayamadım nasıl 13 kg
E

Esra Ç.

13 Mayıs 2026 09:41
Nazlıcan
Benşm bebeğim de 3,5 aylık prego pusette rahat edemiyor kolları sıkışıyor o yüzfen araç yolculuğu yapmakta çok zorlanıyorum. Kucağımıza aldoğımızda da sarsıntıdan dolayı korkuyor. Puset güya 13 kg’a kadar diyor ama anlayamadım nasıl 13 kg
Ya sadece araba da değil bebek arabasıyla yürüyüşe çıkıyorum onda da rahat edemiyor kolları hareketsiz kalıyor Sorun pusetlerde mi bebek mi rahat edemiyor bilmiyorum. Bebek arabasının koltuğuna geçmek için de daha erken valla ne yapacağımı bilmiyorum
N

Nazlıcan

Premium Üye
13 Mayıs 2026 10:06
Esra Çağ
Ya sadece araba da değil bebek arabasıyla yürüyüşe çıkıyorum onda da rahat edemiyor kolları hareketsiz kalıyor Sorun pusetlerde mi bebek mi rahat edemiyor bilmiyorum. Bebek arabasının koltuğuna geçmek için de daha erken valla ne yapacağımı bilmiyorum
Evet benim de böyle, hiçbir şekilde durmuyor, pusete koyduğum an krizler başlıyor. [4.ay](4.ay) kontrolünden sonra doktorumuz destekli oturtabilirsin derse bebek arabasıyla sürüp otokoltuk almayı düşünüyorum
Göktenur B.

Göktenur B.

13 Mayıs 2026 10:27
Bende bebeğim 5 aylıkken bıraktım joie marka kullanıyordum ama rahat edemiyor sanki kolları sıkılıyor gibiydi birde hararetlendikce kendini içinden çıkarmaya başlamıştı 5 aydan sonra normal oturma yerine geçtim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir