Bacaklarını Yatağa Vuruyor
102 görüntüleme
D
Duygu ..
7 Mayıs 2026 23:44
3 aylık kız bebeğim var. Uyurken bacaklarını yatağa vurmaya başladı değişik yüz ifadeleri yapıyor bide bazen gün içinde olmuyor ama gece uykusuna yatınca özellikle bacakları tak tak kaldırıp yatağa indiriyor. Yarım kundak var
Neden olabilir sinir gelişimi falan mı bu durumu yaşayan var mı?
Neden olabilir sinir gelişimi falan mı bu durumu yaşayan var mı?
H
H.
7 Mayıs 2026 23:54
Sıcak olduğu için , üzerini açmak istiyor yada kıyafetlerini çıkartmak istiyo , oda sıcaklığını azaltın ve üzerini daha az giydirilen
H
H.
7 Mayıs 2026 23:55
Sıcak olduğu için , üzerini açmak istiyor yada kıyafetlerini çıkartmak istiyo , oda sıcaklığını azaltın ve üzerini daha az giydirilen
D
Duygu ..
7 Mayıs 2026 23:57
Benimki de aynı yapıyordu sıcağı azalttım vs düzeldi , vücut otomatik yapıyor onu refleks olarak
M
Mine Y.
8 Mayıs 2026 17:17
Benim çocuğum da öyle yapıyordu bende yarım kundak yapıyordum ayakları serbest kalıyordu ama benim bebeğim gazı varken yapardı bacakları kaldırıp tak diye bırakırdı aynı zamanda ıkınma gibi sürat ifadesi oluyordu şimdi gazı biraz daha azaldı ve yapmıyor o şekilde . Gaz ihtimalini de düşünebilirsin aynı şekildeyse
D
Duygu ..
8 Mayıs 2026 17:49
Gaz sorunu yaşıyoruz zaten 3 aydır geçmedi sürekli ağlayarak uyanıyor nerdeyse karnı hep ağrıyor nasıl geçti sizin ne kadar sürdü?
Yükleniyor...