Bacakları Açık
52 görüntüleme
S
Sinem S.
29 Mart 2026 23:23
p class="p1"Kızım bebekliğinden beri bir beden büyük bez kullanıyor. Ben genelde hemen bir üst numaraya geçirdim. Şu an 14 aylık ve yaklaşık 3 aydır 7 numara bez kullanıyor.bacaklarını biraz açık şekilde bastığını fark ediyorum bebekkende hep açık durudu zaten Bunun bezden kaynaklanıp kaynaklanmadığını merak ediyorum ve açıkçası kendimi suçluyorum.
Bebeklerin 2 yaşına kadar bu şekilde yürüyebildiğini duydum ama yine de acaba bezin etkisi var mı diye içim rahat değil. Bunun normal gelişim sürecinden mi yoksa kullandığım bezden mi kaynaklandığını nasıl anlayabilirim?
Bebeklerin 2 yaşına kadar bu şekilde yürüyebildiğini duydum ama yine de acaba bezin etkisi var mı diye içim rahat değil. Bunun normal gelişim sürecinden mi yoksa kullandığım bezden mi kaynaklandığını nasıl anlayabilirim?
B
Büşra G. ..
29 Mart 2026 23:28
Bebeğiniz kaç kilo 7 numara büyük geldi biraz bana benim bebeğim 17 aylık 11 kilo falan yeni 6 numaraya gectik
M
Müge Ö.
29 Mart 2026 23:28
İlk kez duydum böyle bisey merak ettim geceleri bende 1 numara büyük bez kullanıyorum etkisi oluyor mu acaba gerçekten
S
Sinem S.
29 Mart 2026 23:29
Evet ben çok büyük kullanmışım sıkmasın geçmesin diye ama böyle bir şeye yol açabileceğini hiç düşünmeden 😞
Yükleniyor...