Bacakları Açık

52 görüntüleme
S

Sinem S.

29 Mart 2026 23:23
p class="p1"Kızım bebekliğinden beri bir beden büyük bez kullanıyor. Ben genelde hemen bir üst numaraya geçirdim. Şu an 14 aylık ve yaklaşık 3 aydır 7 numara bez kullanıyor.bacaklarını biraz açık şekilde bastığını fark ediyorum bebekkende hep açık durudu zaten Bunun bezden kaynaklanıp kaynaklanmadığını merak ediyorum ve açıkçası kendimi suçluyorum.

Bebeklerin 2 yaşına kadar bu şekilde yürüyebildiğini duydum ama yine de acaba bezin etkisi var mı diye içim rahat değil. Bunun normal gelişim sürecinden mi yoksa kullandığım bezden mi kaynaklandığını nasıl anlayabilirim?
B

Büşra G. ..

29 Mart 2026 23:28
Bebeğiniz kaç kilo 7 numara büyük geldi biraz bana benim bebeğim 17 aylık 11 kilo falan yeni 6 numaraya gectik
M

Müge Ö.

29 Mart 2026 23:28
İlk kez duydum böyle bisey merak ettim geceleri bende 1 numara büyük bez kullanıyorum etkisi oluyor mu acaba gerçekten
S

Sinem S.

29 Mart 2026 23:29
Evet ben çok büyük kullanmışım sıkmasın geçmesin diye ama böyle bir şeye yol açabileceğini hiç düşünmeden 😞
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir