Bacak Ağrısı

77 görüntüleme
Y

Yudum S.

1 Nisan 2026 22:08
3 yaşındaki oğlum arada bir bacağım ağrıyor diyor asla sık değil bacak ağrısına ait asla bi belirti yok hareketli konuşuyor zıplıyor oynuyor bazen genelde sıkılınca falan diyo gibi geliyo asla sabit bi yer de göstermiyor sizce önemsemelimiyim bi Dr a götürmelimiyim
Hatice C. .

Hatice C. ..

1 Nisan 2026 22:15
1 hafta icinde kaz kez mesela yada 1 ay icinde kac defa tekrarliyor ve evet önemseyin bi doktor muayanesi icinizi ferahlatir hemde çocuga agri var dediginde dogru cümlelerle yardimci olursunuz
Y

Yudum S.

1 Nisan 2026 22:35
Hatice Celik
1 hafta icinde kaz kez mesela yada 1 ay icinde kac defa tekrarliyor ve evet önemseyin bi doktor muayanesi icinizi ferahlatir hemde çocuga agri var dediginde dogru cümlelerle yardimci olursunuz
Bir yada 2 kez 10 dk sonra ağrıyor mu annecim diyorum bu sefer yok diyo yani gün boyu tekrarlamıyor
Y

Yudum S.

1 Nisan 2026 22:35
Rabia Akçay Atasoy
Büyüme ağrısı olabilir
İnşallah
Hatice C. .

Hatice C. ..

1 Nisan 2026 22:39
Yudum Sural
Bir yada 2 kez 10 dk sonra ağrıyor mu annecim diyorum bu sefer yok diyo yani gün boyu tekrarlamıyor
Yinede bi cocuk doktoru muayene etse iyi olur büyüme agrisi bile olsa kemik gelişimini destekleyici gıda önerisinde bulunur
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir