Babynest Yataş Juno Reflü Yatağı

727 görüntüleme
T

Tuğçe A.

20 Nisan 2026 01:32
Merhaba bunlardan birini bebek doğmadan önce almalımıyım ??? kullanıp memnun olan varmı gerekli birsey mı olmasada olur mu babynest yataş juno reflü yatağı
Elif T.

Elif T.

20 Nisan 2026 02:16
Hepsini aldım inanın bir kere kullanmadım olduğu gibi duruyor. Doğumdan sonra lazım olursa alın zaten reflü yatağı her çocuğa önerilmiyor bildiğim kadarıyla
İ

İkoodd

20 Nisan 2026 02:30
Ben sevibebe nin reflü yatağını kullandım bebeğim 5 aylık yeni bıraktım kullanmayı bence işe yarıyor memnun kalmıştım
S

Sinem A.

20 Nisan 2026 04:49
Bende baby jeam reflü yatagını aldım ama bıkere bile kullanmadım öyle duruyor gereksiz şeylere para vermeyin derim.
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

20 Nisan 2026 07:29
Ben de sevibebe'nin anne yanı reflü yatağını doğduğundan itibaren kullandım her yere taşıdık çok işimizi gördü 3 aylıkken artık sığmamaya başlayınca düz yatağa geçtik ama iyi ki almışız dediğimiz eşyalardan oldu.
H

Hilal O.

20 Nisan 2026 13:59
Juno yataktan ziyade üçgen eğimli olan reflü yatakları daha uzun süre kullanılıyor. Benim bebeğimin reflüsü var doğduğundan beri kusuyor ben doğunca almıştım. Hem eğimden dolayı kusmasına iyi geldi hem de her yere onunla taşıdık işimizi çok rahatlattı. Şuan 5 aylık artık tam sığmıyor ama sallamak için kullanıyorum.
B

BY

21 Nisan 2026 12:11
Sevibebe babynest çok kullandım, eğimli olanından. İlk başta geceleri de park yatağın içine koydum. Bebek ilk doğduğunda insan nereye koyacağını bilemiyor, gün içinde babynestte her yere sizinle eşlik edebiliyor en azından. Yemek masasına bile onla koyduğum olmuştu gözümün önünden ayırmak istemediğim süreçte
E

Ece ..

25 Nisan 2026 13:04
Ben yataş juno yatak kullandım, ama ömrü çok kısa yaklaşık 2 ay kullanabildim çokta memnun kaldım, her odaya taşıyordum misafirliğe götürüyordum gerçekten çok işime yaradı.
A

Ayşe K.

Premium Üye
26 Nisan 2026 19:36
Bence önceden almanın bi anlamı yok . Reflü yatağı reflü tanısı olan bebeklere öneriliyor. Onun haricinde orta sert yatakta yatırılması gerekiyor . Bebeğinde reflü çıkarsa (çıkmaz inşallah) sevibebenin yatağı gayet yeterli . Biz kullanıyoruz. Çokta memnunuz
T

Tuğçe A.

26 Nisan 2026 19:47
gün içerisinde odadan odaya taşırken yada yanınızda birseye yatırıyormusunuz ilk bebegim çevremde yeni bebek sahıbı olanda yok o bilmediğim için soruyorum
Ş

Şeyma E.

28 Nisan 2026 09:40
Tuğçe Aydın
gün içerisinde odadan odaya taşırken yada yanınızda birseye yatırıyormusunuz ilk bebegim çevremde yeni bebek sahıbı olanda yok o bilmediğim için soruyorum
Ben odadan odaya giderken 2 aylıkken otomatik sallanan anakucağıba koymaya başladım o dururken ben mutfakta iş gördüm reflüsü için de kendim meyil verdim yattığı yere reflü yatağı almadım
A

Aslıhan G.

28 Nisan 2026 10:25
Bence önden almaya gerek yok , alınsa da waooow etkili bir ürün mü hayır . Maksimum 3 ay kullanılacak bir ürün .
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir