Babybjörn Ana Kucağı
113 görüntüleme
R
Rabia Ş. ..
24 Ocak 2026 22:34
Merhaba, babybjörn ana kucağına muadil bir ürün arıyorum. Araştırdığım bazı ürünlerde kırılma ve bebeğin düşmesi gibi yorumlar gördüm. önerebileceğiniz markalar var mı?
A
Ayşegül Ü.
24 Ocak 2026 22:35
Hoffie markasınınkini kullandım, sağlamdı. Bebeğim 5 aylık oturma dönemine girince kullanmayı bıraktım. Yani 5 ay kullanabildim.
O
Ozlem
24 Ocak 2026 22:40
Ohyo baby kullanıyorum bende memnunum bir sorun yaşamadım

İlsu O. K.
24 Ocak 2026 22:47
Ohyo baby kullanıyoruz biz, kumaşı kolay yıkanıyor 10 kiloya kadar taşıma kapasitesi var. Fakat yaklaşık 8 kilo gibi olduğunda baya bir esneme oluyor kademe en üsttede olsada biz o yüzden arka boş kısmına mutlaka yastık koyuyoruz şuan 10 kilo oğlum sanırım son kullanmalarımız ☺
E
Elif U.
24 Ocak 2026 22:52
5 aydır Pierre cardin kullanıyorum %100 pamuklu kumaş için tercih ettim çok memnunum çevremde başka kullananlar da var kırılma vs olmadı. Eğer üzerinde yazan kg uyarısına uyulursa kırılacağını da sanmıyorum. Oğlum şuan 8 kg en yatık kademe taşıma kilosu 7 olduğu için yatar pozisyonda kullanmayı bıraktım dik pozisyon sanırım kg sınırı 10 du o zamana kadar kullanırım.
R
Rabia Ş. ..
24 Ocak 2026 23:06
Benim bebeğim 4. Ayını bitirdi. Kendi kendine oyalanabilir diye düşüyorum ama oturmaya başlayınca gereksiz mi olur acaba
N
Nilüfer K.
24 Ocak 2026 23:07
Hiçbiri babybjörn gibi değil inanın özellikle mandal sistemi bir anda kapanıp arızalanan bebeğinin kafasını yere çarpmaktan son anda kurtaran yakınlarım oldu. Eğer fiyatı yüksek geliyorsa İkinci el platformlarına bakabilirsiniz çok fazla ilan var sonuçta kılıfı yıkanabilen bir ürün muadilini alıp pişman olmayın derim ben