Baby Vac Kullananlar
292 görüntüleme
B
Berfin Ö.
24 Haziran 2026 17:40
Babyvac kullaniyor musunuz memnun musunuz

Seval b.
24 Haziran 2026 17:42
Ben kullanıyorum ve bu zamana kadar neden kullanmamışım dedim. Gerçekten işin vakkosu. Beynini çeker diye korkuyordum ama parmağınızda deneyin ayarı çok ideal. Ne var ne yok çekiyor
B
Berfin Ö.
24 Haziran 2026 17:47
Ben kullanıyorum ve bu zamana kadar neden kullanmamışım dedim. Gerçekten işin vakkosu. Beynini çeker diye korkuyordum ama parmağınızda deneyin ayarı çok ideal. Ne var ne yok çekiyor

Seval b.
24 Haziran 2026 17:52
Ben Bosch seri 6 ile denedim. Kendi evimde Dyson gen5 var onu denemedim henüz. Ona da bakacağım. Ama her evde bulunmalı diye düşünüyorum. Bi de artık izin vermiyor bebekler. O yüzden hızlı olması lazım. Babyvac ile çok hızlı halloluyor hemen çıkıyor
B
Berfin Ö.
24 Haziran 2026 17:57
Ben Bosch seri 6 ile denedim. Kendi evimde Dyson gen5 var onu denemedim henüz. Ona da bakacağım. Ama her evde bulunmalı diye düşünüyorum. Bi de artık izin vermiyor bebekler. O yüzden hızlı olması lazım. Babyvac ile çok hızlı halloluyor hemen çıkıyor

Seval b.
24 Haziran 2026 17:58
B
Berfin Ö.
24 Haziran 2026 17:59
Bu arada 9 aylık kzıım yaşı da önemli.

Seval b.
24 Haziran 2026 18:00
Bizimki de 11 ay olacak gercekten temizlemek cok zor
B
Berfin Ö.
24 Haziran 2026 18:00
O zaman deneyin farkı göreceksiniz :)
C
Cennet ..
24 Haziran 2026 19:22
Teşekkür ederim 🫶🏻🫶🏻🫶🏻

Fatma A. U.
24 Haziran 2026 21:41
Neden kendiniz temizlemeyle uğraşıyorsunuz kendi çıkıyor her banyoda sonrasında doktorumuz kendi çıkarır dedi gerçekten çıkarıyor çok sık kullanmakta iyi değil böyle şeyleri
B
Berfin Ö.
24 Haziran 2026 21:42
Bende baby vac kullanıyorum. Oğlum 45 günlükken covid olmuştu ve burnu çok sık tıkanıyordu. Normal aparatla sık çektiğim için burnunda ödem oluyordu. Doktorumuz kendi çocuğuna kullandığını söyle di ve bize de baby vac önerdi. Kendimde bile denedim gerçekten acıtmıyor. Süpürgenin emiş gücünü zayıflatan bir sistem var. Ama kesinlikle öneriyorum derinlemesine temizliyor.
B
Berfin Ö.
24 Haziran 2026 21:44
Neden kendiniz temizlemeyle uğraşıyorsunuz kendi çıkıyor her banyoda sonrasında doktorumuz kendi çıkarır dedi gerçekten çıkarıyor çok sık kullanmakta iyi değil böyle şeyleri

Fatma A. U.
24 Haziran 2026 21:47
Normalde kullanmiyorum zaten. Hastalık durumunda burun icindeki mukus cok fazla oluyor. Siradan aspiratörlerin emisi yeterli olmuyor. Burnunun tıkali olmasini mi tercih edersiniz yoksa temizlemeyi mi
B
Berfin Ö.
24 Haziran 2026 21:49
Tabiki hasta olduklarında temiz olmasını ben sürekli temizliyorsunuz gibi anladım kusura bakmayın lütfen

Fatma A. U.
24 Haziran 2026 21:50
Estagfurullah olur mu🫶🏻 bende anlatamadım kendimi belki de siz kusura bakmayın 🫶🏻🌸
Yükleniyor...