Baby Vac Kullananlar

292 görüntüleme
B

Berfin Ö.

24 Haziran 2026 17:40
Babyvac kullaniyor musunuz memnun musunuz
Seval b.

Seval b.

24 Haziran 2026 17:42
Ben kullanıyorum ve bu zamana kadar neden kullanmamışım dedim. Gerçekten işin vakkosu. Beynini çeker diye korkuyordum ama parmağınızda deneyin ayarı çok ideal. Ne var ne yok çekiyor
B

Berfin Ö.

24 Haziran 2026 17:47
Seval b
Ben kullanıyorum ve bu zamana kadar neden kullanmamışım dedim. Gerçekten işin vakkosu. Beynini çeker diye korkuyordum ama parmağınızda deneyin ayarı çok ideal. Ne var ne yok çekiyor
Süpürgenin emis gucu ayarlanabilir olması gerekiyor deniliyor dogru mu
Seval b.

Seval b.

24 Haziran 2026 17:52
Ben Bosch seri 6 ile denedim. Kendi evimde Dyson gen5 var onu denemedim henüz. Ona da bakacağım. Ama her evde bulunmalı diye düşünüyorum. Bi de artık izin vermiyor bebekler. O yüzden hızlı olması lazım. Babyvac ile çok hızlı halloluyor hemen çıkıyor
B

Berfin Ö.

24 Haziran 2026 17:57
Seval b
Ben Bosch seri 6 ile denedim. Kendi evimde Dyson gen5 var onu denemedim henüz. Ona da bakacağım. Ama her evde bulunmalı diye düşünüyorum. Bi de artık izin vermiyor bebekler. O yüzden hızlı olması lazım. Babyvac ile çok hızlı halloluyor hemen çıkıyor
Çok teşekkür ederim süpürgenin emiş gücü biraz aklımı kurcalıyordu
Seval b.

Seval b.

24 Haziran 2026 17:58
Seval b
Bu arada 9 aylık kzıım yaşı da önemli.
B

Berfin Ö.

24 Haziran 2026 17:59
Seval b
Bu arada 9 aylık kzıım yaşı da önemli.
Bizimki de 11 ay olacak gercekten temizlemek cok zor
Seval b.

Seval b.

24 Haziran 2026 18:00
Berfin Öz
Bizimki de 11 ay olacak gercekten temizlemek cok zor
O zaman deneyin farkı göreceksiniz :)
B

Berfin Ö.

24 Haziran 2026 18:00
Seval b
O zaman deneyin farkı göreceksiniz :)
Teşekkür ederim 🫶🏻🫶🏻🫶🏻
C

Cennet ..

24 Haziran 2026 19:22
Berfin Öz
Teşekkür ederim 🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Bende baby vac kullanıyorum. Oğlum 45 günlükken covid olmuştu ve burnu çok sık tıkanıyordu. Normal aparatla sık çektiğim için burnunda ödem oluyordu. Doktorumuz kendi çocuğuna kullandığını söyle di ve bize de baby vac önerdi. Kendimde bile denedim gerçekten acıtmıyor. Süpürgenin emiş gücünü zayıflatan bir sistem var. Ama kesinlikle öneriyorum derinlemesine temizliyor.
Fatma A. U.

Fatma A. U.

24 Haziran 2026 21:41
Neden kendiniz temizlemeyle uğraşıyorsunuz kendi çıkıyor her banyoda sonrasında doktorumuz kendi çıkarır dedi gerçekten çıkarıyor çok sık kullanmakta iyi değil böyle şeyleri
B

Berfin Ö.

24 Haziran 2026 21:42
Cennet 💐
Bende baby vac kullanıyorum. Oğlum 45 günlükken covid olmuştu ve burnu çok sık tıkanıyordu. Normal aparatla sık çektiğim için burnunda ödem oluyordu. Doktorumuz kendi çocuğuna kullandığını söyle di ve bize de baby vac önerdi. Kendimde bile denedim gerçekten acıtmıyor. Süpürgenin emiş gücünü zayıflatan bir sistem var. Ama kesinlikle öneriyorum derinlemesine temizliyor.
Ay çok teşekkür ederim insallah bizde hastayız diğerleri hastalik zamaninda yeterli olmuyor
B

Berfin Ö.

24 Haziran 2026 21:44
Fatma Albina U
Neden kendiniz temizlemeyle uğraşıyorsunuz kendi çıkıyor her banyoda sonrasında doktorumuz kendi çıkarır dedi gerçekten çıkarıyor çok sık kullanmakta iyi değil böyle şeyleri
Normalde kullanmiyorum zaten. Hastalık durumunda burun icindeki mukus cok fazla oluyor. Siradan aspiratörlerin emisi yeterli olmuyor. Burnunun tıkali olmasini mi tercih edersiniz yoksa temizlemeyi mi
Fatma A. U.

Fatma A. U.

24 Haziran 2026 21:47
Berfin Öz
Normalde kullanmiyorum zaten. Hastalık durumunda burun icindeki mukus cok fazla oluyor. Siradan aspiratörlerin emisi yeterli olmuyor. Burnunun tıkali olmasini mi tercih edersiniz yoksa temizlemeyi mi
Tabiki hasta olduklarında temiz olmasını ben sürekli temizliyorsunuz gibi anladım kusura bakmayın lütfen
B

Berfin Ö.

24 Haziran 2026 21:49
Fatma Albina U
Tabiki hasta olduklarında temiz olmasını ben sürekli temizliyorsunuz gibi anladım kusura bakmayın lütfen
Estagfurullah olur mu🫶🏻 bende anlatamadım kendimi belki de siz kusura bakmayın 🫶🏻🌸
Fatma A. U.

Fatma A. U.

24 Haziran 2026 21:50
Berfin Öz
Estagfurullah olur mu🫶🏻 bende anlatamadım kendimi belki de siz kusura bakmayın 🫶🏻🌸
İnşallah hiç hasta olmasınlar ne kusuru 殺
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir