Babildamiyor

215 görüntüleme
A

Asli B. ..

18 Haziran 2025 21:06
Bebeğim 6. Ayını doldurdu ama babildamiyor ağlarken kızınca ıkınma sesleri çıkarıyor sürekli bu bir sorun mu
Ş

Şebnem K.

20 Haziran 2025 09:38
Benim kızımda 7. Ayın içerisinde bababa diye babıldamaya başladı 8. Aya kadar babıldayabilir bol bol karşısında baba dede diye ses çıkarın taklit etmeye çalışacaktır
G

Gizem B. ..

21 Haziran 2025 09:32
Benim.bebegim de,6 aylik olduğu gün meme demeye basladi 3 gün boyunca cok sık sürekli söyledi , 3 aydan beridir de belli belirsiz anne zaten arada diodu ama 3 haftadir meme demio baba dada vs yok sadece arada anne gibi birsey dio çığlık atio hatta çığlık atan olursa aaaa diye taklit edio surekli himm himmm dio ama diğerleri yok meme demeyi kesmesi normal mi
E

Elif U. Y.

21 Haziran 2025 09:36
Benimde 7 ay 15 günlük hala babıldama yok
G

Gizem B. ..

21 Haziran 2025 09:53
Doktora soraniniz var mi
A

Ayşe E.

21 Haziran 2025 09:58
Bebeklerle göz teması kurarak kitap okumayı arttırabilirsiniz, onunla bol bol konuşun cevap alacak gibi. Onun çıkardığı sesleri tekrar ederek de iletişim kurabilirsiniz. Bunların dil gelişiminde çok katkısını gördüm
G

Gizem B. ..

21 Haziran 2025 10:18
Cok teşekkürler arada yapiyorum dediklerinizi O kadar net ve ustu uste 3 gun soyleyip birakmasi sinirimi bozdu oradan ilerletir saniodum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir