Babıldama Pek Yok Bakar Mısınız

340 görüntüleme
S

Sibel Y.

30 Temmuz 2026 13:38
Bebeğim 8 aylık olcak neredeyse ama babıldama yok sadece ba,mem,he gibi şeyler diyor bazen oda ama sıralı şekilde söylemiyor eh ah diyor çığlık atıyor normal mi acaba
B

Berna K.

30 Temmuz 2026 15:15
Siz sürekli karşınıza alıp konuşun bazı bebekler 9-10 aydan sonra babıldıyor benim kızım da aynı sekilde neredeyse 9. Ayın sonlarında başladı. Ama sürekli iletişim çok önemli
G

Gizem D.

30 Temmuz 2026 15:55
Benim kızımda 8 aylık dokuz olmasına 4 gün var meme aaaa bağırma çığlık gibi tam babıldama yok sıralı şekilde yok endişe etmeyin sadece bol sohpet oyunlar esnasında sürekli konuşun her çocuğun gelişimi farklıdır 🌷
S

Sibel Y.

30 Temmuz 2026 16:10
Berna Katı
Siz sürekli karşınıza alıp konuşun bazı bebekler 9-10 aydan sonra babıldıyor benim kızım da aynı sekilde neredeyse 9. Ayın sonlarında başladı. Ama sürekli iletişim çok önemli
Elimizden geldiğince şarkı söylüyoruz kitap okuyoruz hayvan sesi vs çıkarıyoruz teşekkür ederim 🥹
S

Sibel Y.

30 Temmuz 2026 16:11
Gizem Durmaz
Benim kızımda 8 aylık dokuz olmasına 4 gün var meme aaaa bağırma çığlık gibi tam babıldama yok sıralı şekilde yok endişe etmeyin sadece bol sohpet oyunlar esnasında sürekli konuşun her çocuğun gelişimi farklıdır 🌷
Teşekkür ederim doğru diyorsunuz 🌸
E

Ezgi ..

Premium Üye
3 Ağustos 2026 15:57
benim oğlum tam 10.5 aylıkken babıldamaya başladı, sessiz bir bebek değildi kesinlikle, kendi uydurduğu şarkıları falan söylüyordu ama bababa dededede dadada yapmamıştı. Çocuk gelişimciye götürdük ayna karşısında gösterin dedi, işe yaradığını düşünüyorum ben.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir