Babıldama
155 görüntüleme
S
Seda Ş.
12 Haziran 2026 14:28
Bebeğim 34 haftalık olarak doğdu 11 aylık düzeltilmiş 9.5 aylık ama hala Babıldama yok anlamsız sesler çıkartıyor sadece bu durum beni endişelendiriyor bebeği geç babıldayan var mı acaba
G
Gamze S.
12 Haziran 2026 15:41
Yaaa benim kızımda 1 yaşında onda hala yok sadece baba diyo ara ara o kadar
P
Pınar ..
13 Haziran 2026 00:16
Merhaba seda hanim benim oglumda duzeltilmis 10 aylik 2 haftadir babildiyor bizimkide gec basladi gagagag bababab vavava diyor sizin bebeginiz taklit yapiyormu peki alkis baybay vs gibi veya gel al ver gibi komutlari anliyormu
S
Seda Ş.
13 Haziran 2026 09:58
Merhaba pınar hanım alkış yapıyor ve ben kafamı salladığımda o da sallıyor al dediğimde bana bakıyor gel dediğimde kollarını açıyor
R
Rabia K.
13 Haziran 2026 16:23
Korkmayın Babildama demek baba dede sesleri demek değilmiş ben de çok korkuyordum tam 1 yaşında çıkardı o sesleri , çocuğunuz zaten cıvıl cıvıl sesler çıkarıyorsa sizinle iletişim kuruyorsa istediğini anlatıyor ve siz de anlıyorsanız bu bir sorun değilmiş 殺 ve muayene sırasında ogrendimki bebeğimin dil gelişimi aksine çok ilerdeymis 殺
Y
Yeşim I. E.
10 Temmuz 2026 16:19
Benim bebeğm 9.5 aylık önce dede baba diye babıdıyordu şimdi bıraktı sesler çıkarıyor ama anlamsız. Çok hareketli kitap şarkı etkinlik hiçbir şey yapamıyoruz ya sürekli emekleyerek gidiyor ya da her şeyi yemeye çalışıyor. Korkuyorum. Sosyal medyada o aylarda bebekler neler öğrenip yapıyor biz hiç bir şey öğretemiyoruz. Otzm videoları da çabası.
S
Seher A.
16 Temmuz 2026 10:22
Korkmayın Babildama demek baba dede sesleri demek değilmiş ben de çok korkuyordum tam 1 yaşında çıkardı o sesleri , çocuğunuz zaten cıvıl cıvıl sesler çıkarıyorsa sizinle iletişim kuruyorsa istediğini anlatıyor ve siz de anlıyorsanız bu bir sorun değilmiş 殺 ve muayene sırasında ogrendimki bebeğimin dil gelişimi aksine çok ilerdeymis 殺
R
Rabia K.
16 Temmuz 2026 10:56
Dil gelişimi ilerde derken nasıl sesler çıkarıyordu acaba
R
Rabia K.
16 Temmuz 2026 10:57
1 ay içinde su isteyince bu demeye , baba dede mama meme hepsini 13 aylıkken çıkardı ve anlamlı olarak çıkardı
R
Rabia K.
16 Temmuz 2026 10:58
Yani dil gelişimi demek söylenileni tekrar etmesi demenin dışında anlaması ifade etmesi ve anlaşması ile alakalı , el ile göstermesi de öyle
Yükleniyor...