Babıldama

68 görüntüleme
E

Esra

30 Mart 2026 14:05
Merhabalar 9 ay 25 günlük oğlum bir ay önce de de de şeklimde babıldama vardı bir süredir yapmıyor bağırarak sesler çıkarıyor özellikle dışarı çıkarken sabah uyandığında uykusunu aldığında an diye sesler çıkarıyor benimleyken oyun oynarken bir şeyler anlatıyor gibi sesler çıkarıyor ben aynı onun gibi sesler çıkarınca karşılıklı konuluyor gibi o da devam ediyor sosyal gülümsemesi var direk bakıp gülümseyince gülümsüyor ismine döküyor hayır deyince bir duruyor sar sar sar makarayı şarkısına direk dikkat kesiliyor hareketleri yapmaya çalışıyor alkış yapıyor bay bay gel hareketleri yok beni önce de de şeklinde babıldıyordu artık yapmaması ba ba ma ma gibi tekrarlayan sözcüklerin olmaması biraz tedirgin etti fiziksel olarak ise emekliyor tutunarak kalkıyor oturuyor sıralama yapıyor normal mi sormak istedim @Merve Kılıç @Osman Gönülal
Emel C.

Emel C.

30 Mart 2026 14:27
Benim bebegimde bi ara bırakmıştı doktorumuz bebeğiniz gayet sosyal ilgili oyunlar kurabiliyorsa bir sorun yok demişti
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir