Babildama

160 görüntüleme
E

Emine S.

20 Mart 2026 15:48
Merhaba 7 aylık bebegimin babildamasi başlamadı ses denemelri var yüksek ses çıkarmaya çalışıyor buu uu pufff ve tukuurk yapiyor ama ba ba da da gibi kelimeler gelmedi karşısında söylüyoruz ama sadce dinliyir ve tebessüm ediyor aynı zmnda by bu alkış gibi yakıt yapmıyor bu beceriler ne zmn gelmeli veya sunan için risk midir
K

K. A.

20 Mart 2026 16:27
Bizim de 8. Ay da başladı
Emel C.

Emel C.

20 Mart 2026 20:25
Benim oğlum 8 9 aylıkken baba dede gibi şeyler söylemeye başlamıştı alkış da aynı zamanda olmuştu bay bay yapmıyor 11 aylık doktorumuz gayet normal olduğunu söyledi bence daha erken sorun olduğunu sanmıyorum
E

Emine S.

21 Mart 2026 00:10
İnşallah dediğiniz gibi olur çok i endişeleniyorum instagramdaki videolar surekli önümüze ckyr ve düşünmekten uyuyamıyorum 梁
G

Gülcan Ş.

21 Mart 2026 00:20
Bence sosyal medyaya bakmayın her bebegın gelişimi farklıdır daha zorları yapan söyleyen bebekler var benim bebegım 9 aylık tam anlaşılmasa da anne dede dıyor alkış yapıyor siz onunla konuşun kelimeleri sürekli daha baskın tekrarlayın ddedde bbabba gibi sürekli yapın illaki yapacak soylecek kendinizi strese sokmayın
E

Emine S.

21 Mart 2026 09:56
Çok tşk ederim sürekli konusyrum biraz sessiz ve ciddi bebek inşallah bütün çocuklarımız sağlıkli sıhhatli büyür duanizi da isterim
Ü

Ümmühan ..

21 Mart 2026 10:28
Ben de sizin gibi endişelenmiştim 8 aylıkken başladı bizim de daha erken üzülmeyin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir