Babıldama

135 görüntüleme
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

14 Mart 2026 22:25
Kızım 10 aylık oldu bir ay önce falan ma ma an ne bab ba şeklinde babildama yapıyordu ama artık yapmıyor ekran yok sürekli konuşuyorum göz teması gülümseme gel gel alkış yapıyor ama babildamiyo yaşayan var mı endişelenmeli miyim
Özge A.

Özge A.

14 Mart 2026 23:25
Ay bizimde aynı ya 9. Ayda ba ba baba diyordu 10. Ayda sadece cıglık var konusma yok
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

14 Mart 2026 23:32
Özge Alper
Ay bizimde aynı ya 9. Ayda ba ba baba diyordu 10. Ayda sadece cıglık var konusma yok
Benimki de sadece ağlarken ses çıkarıyor bir de heycanlaninca
Özge A.

Özge A.

14 Mart 2026 23:33
Ayşe Vural
Benimki de sadece ağlarken ses çıkarıyor bir de heycanlaninca
sizinde böyle olunca normal olabilir diye düşündü
Feyza Ö. .

Feyza Ö. ..

14 Mart 2026 23:35
10 aylıkken Anlamlı kelime çıkartan çocukları duyunca ben de düşündüm bizde de babıldama vardı.
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

14 Mart 2026 23:35
Özge Alper
sizinde böyle olunca normal olabilir diye düşündü
Yeni bir kelime falan öğrense normal diycem de o da yok bir de emeklemiyor koltuktan kendi tutunup kalkamıyor benden tutunup kalkiyor oturmak istemiyor sürekli elinden tutup yürütmemi istiyor perişan oldum
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

14 Mart 2026 23:36
Feyza Özkan
10 aylıkken Anlamlı kelime çıkartan çocukları duyunca ben de düşündüm bizde de babıldama vardı.
Dr a mi götürsem acaba acele mi ediyorum bilmiyorum
Feyza Ö. .

Feyza Ö. ..

14 Mart 2026 23:38
Ayşe Vural
Dr a mi götürsem acaba acele mi ediyorum bilmiyorum
Biraz zaman verebilirsiniz çünkü bebeklerde 1 hafta da bile çok değişim gelişim olabiliyor
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

14 Mart 2026 23:39
Feyza Özkan
Biraz zaman verebilirsiniz çünkü bebeklerde 1 hafta da bile çok değişim gelişim olabiliyor
Bir de sürekli bırrr diyor bundan da azalmış olabilirsiniz mi acaba
Feyza Ö. .

Feyza Ö. ..

14 Mart 2026 23:42
Ayşe Vural
Bir de sürekli bırrr diyor bundan da azalmış olabilirsiniz mi acaba
Olabilir benim kendi bebeğimde gözlemim kalabalık ortama konuşulan ortama girince babıldamasında artış gördüm
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

14 Mart 2026 23:45
Feyza Özkan
Olabilir benim kendi bebeğimde gözlemim kalabalık ortama konuşulan ortama girince babıldamasında artış gördüm
Teşekkür ederim 
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir