Babalar Gününe Eşinize Ne Alacaksınız

974 görüntüleme
S

Seda ..

1 Haziran 2026 23:16
Eşimin ilk babalar günü güzel fikirleri olan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz
K

Kader T.

2 Haziran 2026 01:34
Benim de yardıma ihtiyacım var :)
S

Seda ..

2 Haziran 2026 08:43
O zaman gelecek yanıtları bekleyelim 😂
G

Gülcan Ş.

2 Haziran 2026 09:14
Ben en çok kamyonunda vakit geçirdiği için anahtarlık yaptırmıştim üçümüzün baş harfini bir tarafına yazdırmıştım diğer tarafa da kızımla kendi ismini yazdırmıştım neredeyse 5 yıl olacak kullanıyor
A

Alya

11 Haziran 2026 15:14
Saat
M

Melike ..

12 Haziran 2026 21:24
Babalar bize ne yaptıysa aynısını yapıcaz tabiki 😅 kuru kuru babalar günün kutlu olsun diyeceğiz😆😆😆
S

Seda ..

12 Haziran 2026 21:25
Melike
Babalar bize ne yaptıysa aynısını yapıcaz tabiki 😅 kuru kuru babalar günün kutlu olsun diyeceğiz😆😆😆
Haklısın 😂🫢
Beyza G.

Beyza G.

16 Haziran 2026 18:23
O bana pasta almıştı ama pasta yemeyi sevmez o yüzden karpuz alacağım nxnsj üstüne de babalar günün kutlu olsun kartı asarım yeter
S

Seda ..

16 Haziran 2026 18:39
Beyza G
O bana pasta almıştı ama pasta yemeyi sevmez o yüzden karpuz alacağım nxnsj üstüne de babalar günün kutlu olsun kartı asarım yeter
Eşinizde karpuzu mu sevmez 😂 bende çocuğum izin verirse inşallah belki pasta yaparım güzel fikir
Beyza G.

Beyza G.

16 Haziran 2026 18:56
Seda
Eşinizde karpuzu mu sevmez 😂 bende çocuğum izin verirse inşallah belki pasta yaparım güzel fikir
Yok yok tam tersi, ben pasta sevdiğim için o bana pasta aldı. Ben de o karpuz sevdiği için karpuz alacağım  karpuzun dilimlerini kalpli falan yapabilmeyi umuyorum.
S

Seda ..

17 Haziran 2026 15:01
Beyza G
Yok yok tam tersi, ben pasta sevdiğim için o bana pasta aldı. Ben de o karpuz sevdiği için karpuz alacağım  karpuzun dilimlerini kalpli falan yapabilmeyi umuyorum.
Yaparsınız bence bebeğiniz müsade ederse
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir