Baba Düşkünlüğü ve Kıskançlığı

189 görüntüleme
E

Esra T. D.

5 Ağustos 2026 22:49
Oğlum doğduğundan beri babasına çok düşkün 8 günlükten beri babasıyla uyuyor, uykuda bile ona göre hareket ediyor. Tuvalete gitse kapıda ya da tuvaletin ortasında babasını bekliyor. Babasına dokunup, sarılıp, yanında oturmama bile sinirleniyor. 10 aylıkken tavan yaptı bu durum ve o zamandan beri alt üst değiştirmememe müsade etmiyor. Babası arkasını dönse babaaa diye ağlıyor. Her şeyi babasıyla yapmak istiyor. Benim ona dokunmamı istemiyor. Babaannesiyle de arası çok iyi ise başladığım için 6 aylıktan beri babaannesiyle ve babasıyla bir hayatı var ve beni ısrarla dışlıyor. Kapı çaldığında açılınca beni görürse baba diye bağırıp apartmana bakıp babası yoksa salona gidip kapıyı çarpıyor. Gelen babasiysa babaa diye gülüp zıplayıp babasına sarılıyor.
R

Rabia D. ..

6 Ağustos 2026 01:10
Evet düşkün olunur ama sizin oglunuz baya baya düşkün evet guzel ama bir anne tarafindan dusunce biraz uzucu yani cevredekiler bile size eminim farkli bakiyordu acaba biraz babasindan uzak kalsa bilemedim simdi ne diyeceğim kimse cevap vermemesi bu durum hakkinda ben yorum yapayim dedim ama sizin tarafınızdan bakinca uzucu umarim bu durum daha fazla bu sekilde devam etmez
Sibel Y.

Sibel Y.

6 Ağustos 2026 03:58
Bebekle biraz zaman geçirip oyun oynamanızda fayda var dışarı çıkarıp gezdirin parka götürün etkileşimli oyunlar oynayın çocuklar sık gördüğü kişilere daha düşkün oluyor baba bağ kurabilmiş sizde bu durum eksik genellikle çalışan bayanlarda sık yaşanıyor yaşına dönemine göre oyunlar oynayın baba da dahil olsun belli süre sonra tek başına süreci yönetin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir