B12 Eksikliği

117 görüntüleme
Bahar Ü. T. .

Bahar Ü. T. ..

27 Kasım 2025 15:01
B12si eksik çıktı doktor iğne verdi icirmemizi söyledi icirerek l kullanan oldu mu dokuz aylık bebek icirerek kullanılması uygun mu bilgisi olan varmı acaba
Pınar K.

Pınar K.

Premium Üye
24 Mart 2026 22:53
Bize de içerek kullanın denildi de kullandınız mı acaba bende tedirgin im
Bahar Ü. T. .

Bahar Ü. T. ..

25 Mart 2026 01:02
Pınar Kirmaz
Bize de içerek kullanın denildi de kullandınız mı acaba bende tedirgin im
Evet icirerek kullandık
Pınar K.

Pınar K.

Premium Üye
25 Mart 2026 10:28
Bahar Üncü Türkeri
Evet icirerek kullandık
Teşekkürlerr başlangıçta ve şu anki b12 seviyesi nasıl memnun kaldınız mı ? İlaç vermekten çekiniyorum açıkçası da
Bahar Ü. T. .

Bahar Ü. T. ..

25 Mart 2026 11:05
Pınar Kirmaz
Teşekkürlerr başlangıçta ve şu anki b12 seviyesi nasıl memnun kaldınız mı ? İlaç vermekten çekiniyorum açıkçası da
Başlangıçta sınırın biraz altında idi kullanınca yükseldi biraz Bizim bir yaş kontrolünde doktorumuz yine kullanmamızı önerdi . Ama bizim süt ürünleri ve kırmızı et alerjimiz var sizin böyle bir rahatsızlığınız yoksa beslenmesine de biraz dikkat ederseniz daha faydalı olur
Pınar K.

Pınar K.

Premium Üye
25 Mart 2026 11:23
Bahar Üncü Türkeri
Başlangıçta sınırın biraz altında idi kullanınca yükseldi biraz Bizim bir yaş kontrolünde doktorumuz yine kullanmamızı önerdi . Ama bizim süt ürünleri ve kırmızı et alerjimiz var sizin böyle bir rahatsızlığınız yoksa beslenmesine de biraz dikkat ederseniz daha faydalı olur
Hayır alerjimiz yok ama aslında dikkat ediyordum da demek ki biraz daha fazla olmalı. Çok teşekkür ederim iyi günler 
Bahar Ü. T. .

Bahar Ü. T. ..

25 Mart 2026 11:55
Pınar Kirmaz
Hayır alerjimiz yok ama aslında dikkat ediyordum da demek ki biraz daha fazla olmalı. Çok teşekkür ederim iyi günler 
Çok şükür siz yine dikkat edin bide annenin düşük olursa bebeğinkide düşük oluyor isterseniz kendinizinkine de baktırın rica ederim iyi günler
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir